Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super , jutros je rekao da Rusi unutar termoelektrane pogode dijelove iste koji se ne mogu popravit mjesecima Znaci hirurski precizno pogađaju
Pa Zelenski danas rece da su Rusi unistili 45% elektroenergetskog sektora,pa sta onda unistavate.. za sedam dana nece biti struje u ukrajini ako ovako agresor nastavi.
Zapad će sa tom vojnom i financijskom pomoću koji nudi Ukrajini upasti još u veću recesiju nego u 2009 godini kada su sami nariktali financijsku krizu.
Blento iz Ukrajine
Ide im sigurno dobro čim su Američke elitne jedinice u Ruminiji na granici😂
Nesto se ne slaze u izjavama Zelenskog. Vecinu obaraju a Rusi unistise boga oca od energetske strukture. I jos Zelenski trazi stit od Izraela??? Sta ce mu ako vecinu obara?
Jedan dan Rusi im zauzese sve i sve im oborise, drugi dan navodno im vecinu dronova i raketa obore. Sta su ti mediji… iz kancelarije izvjestavaju
Kad bi covjek vjerovo medijima o uspjehu Ukraine ,treba li su vec Moskvu osvojit.
Jos kad bi im neko pomogao finansijski,al ne da niko centa.
Jesi ok ti? Pa sa tim svim donacijama i raketama koje su oni dobili mi bismo do Beograda došli.
Hahhaa ma salim se bolan..
Ruski agresori mogu samo sa daljine da gadjaju civile. Na frontu su manji od makovog zrna. Wagner nacisti Bakhmut i Soledar dva malo veća sela ne mogu već 3 mjeseca da osvoje.
Ljudi se brane na sve nacine.
Da si postovao Minsk 2 i prihvatio neutralnost ne bi bilo rata....al sta židova briga za ukrajinski narod
Tako je, i ti si visok 190, plav i zgodan, lažu slike😉
u putleru 2 metra inace
Super onda, problem riješen😉
Uskoro Iran, postaje nova Sirija, abD