Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta rade jadnoj zemlji nevjerovatno.
Klixu ne ide abeceda. Guta slova u komentarima a AI ima IQ 50, pa brie sve komentare jer ne konta o cemu se radi. Mora da je Klix uzeo djabnu Beta verziju bez licence.
Rije je o prijedlogu SAD-a, koji predvia da se kredit od 50 milijardi dolara za Ukrajinu od zemalja G7 isplati prihodima od zamrznutih sredstava Rusije. Ha, ha...bolje reeno naredbi SADa. Svakom loncu su poklopac, al postoji ona stara: "Ko visoko leti, nisko pada", a kad oni padnu njene pudlice e za njima u paka istorije.
Vecina ne konta da je ta imovina zamrznuta. Nema pravnog osnova da se ona trajno oduzme bez obzira na sve. Spomenutih 50milijardi su sredstva nastala iz kamata tog istog zamrznutog novca!
Ovo je povreda medjunarodnog prava Rusije jer zemlje koje nisu u ratu protiv Rusije krse medjunarodno pravni poredak i na taj nacin postaji suucesnici u ratu.
vie komentara na avazu, hahahaha. Klix is dead.
Englezi bogatim rusima prodali pola Londona, banke, jahte, klubove, dvorce, skupe konje. Onda im to sve oteli a njih istjerali. Isto kao sto su to i onomad uradili sa ruskim plemstvom. A Rus nikako da dode pameti.
kazna teska na vas da padne