Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemoze biti terorizam kada je Njemica.Da je bilo ko drugi u roku od sat vremena bio bi proglašen terorizam.
Terorizam nije ubistvo zbog ludila. Terorizam je djelovanje zbog ideologije; islam, krščanstvo, kultovi itd.
Nek kažu odakle su joj roditelji :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Portali sa kamenjara gdje daju komentare nisu bas happy sto je njemica. hahaha
uvijek sa sobom treba nositi jednu manju tavu, strpajte je u ruksak zlu ne trebalo
koliko je dobila na racunu da ovo uradi???
Prije neki dan kad je onaj Sirijac izbo par ljidi je bio terorizem . Sad kad je njemica nije terorizam ..Koji dvostruki aršini.
znas li sta je terorizam?
Malo ste naporni sa tim ko je da je ovaj da je onaj ...ko to uradi zna se koja je definicija toga bez obzira na ime a vi ste jaaaaaakooo naporni sa tim
Al ste vise naporni s tim pasosom i terorizam je kao rezervisan samo za muslimane. Pa majka mu stara bar danas je lako pronaci definiciju za to. Ako neko pobije 5,6 bez da je to povod bila kakva ideologija,uvjerenje (bolest,nezadovoljstvo na poslu,mobing..) naravno da se ne moze pripisati terorizmu. Opet ako neko ubije samo jednog al to ucini zbog svog uvjerenja i cak sta vise sam to naglasi naravno da je terorizam...bez obzira o kome se radi.
Jel sad ovo androcid
Napadac iz Solingena je proglasen teroristom jer je to pocinio u ime ideologije ( musliman). Napadac na crkvu u Novom Zelandu ili Breivik u Norveskoj je pocinio zlocin u ime ideologije ( krscanin). Proglaseni su teroristom. Ako turcin ili nijemac ubiju komsiju u Njemackoj ni jedan ni drugi nece biti proglaseni teroristom. Kako je moguce da nasi ljudi nista ne razumiju i samo znaju prosipat nacionalizam.
Tako je
Njemica pa nije terorizam. Da je neko drugi odmah porast glasaca AfD.
Šrm
Jel Isil preuzeo odgovornost ?
Jeste li primjetili da se ovi napadi dešavaju samo u Njemačkoj, nigdje drugo...
Desavaju, ali Klix ne pise o njima.
pocelo je pocelo nesto se desava jedna zena moju sudbinu resava. ne mogu oni biti mirni saucesnici u g
Nije terorizam, u pitanju je Olafova glasacica
KADA JE U ENGLESKOJ SKORO SE SLICNO DESILO MITINGOVALI SU PROTIV MIGRANATA I TO JE TERORIZMOM ODMAH OZNACENO A OVO U NJEMACKOJ KADA JE NJEMICA ONDA JE ILI PSIHICKI ILI DROGERASICA SRAMOTA OVAJ SVIJET IMA DVA ARSINA ZA NJIH I ZA ISLAM SRAMITA JER ZVJERSTVO JE ISTO OD BILO KOJOJ RELIGIJI PRIPADA
E sacuvaj me boze Njemacke pravde i pravicnosti ko je njihovu demokratiju poznavao ni smrt mu nece biti teska.