Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi klixu ovakvi naslovi samo narodu govore ko su mediji zapadni. Dragi klixu reci svojim šefovima na zapadu da malo postanu realni jer očitim navijanjem neće promijeniti ništa, staviti u naslov žestok udarac a osvojili 46% glasova, dragi klixu laži neće ništa dobrog uraditi, a samo narodu počinjete ići na živce ovolikom nerealnosti, reci svojim šefovima ©|0N|ST|MA kako je moguće 45% prefstavljati kao katastrofu a Šhlolzovih 17% predstavljati kao uspjeh?
I treba da budemo Zapadno orjentisani, to su nam prvi susjedi, a koliko god losa, svaka demokratija je jos uvijek bolja od autokratije, Oko nas NATO, sta trebamo ici u kontru svima.
45% glasova i ovi zapadni medijski trovači u naslov stave žestok udarac ahahahah mediji su postali izvor zla i kupanja naroda, ko oni drži medije? A da ©|0N|ST|
Desničarske stranke uključuju konzervativce, kršćanske demokrate, nacionaliste, kao i fašiste na krajnjoj desnici. - Ko glasa za ove ????
I nije neki poraz sa 46 posto glasova.
47% i žestok udarac,ma dajte. više molim vas
😂 klix pa sve zapadne zemlje europe idu Orabanovim putem.
Šta je "glasovanje" ?????
budali radovanje
Ugari su krstaski usmjereni.
Kako su prošli Šolc i Makron,pitam za brata
Dragi…@gooUser1717567393..ja sam sretan da se pojavio jedan politicar radi kojeg ce Orban i Dodik lose spavati👏ako ti sebi dajes za pravo da ti ocjenjujes zapadne medije, cudi me sta radis ovdje ili si samo obicni bot koji provocira😱😂
Nije napad na Orbana nego na kameru
da dozivimo da sto prije odu ovi desnicari i nacionalisti sa vlasti
koga pocne da gotivi dodo, tome se blizi kraj
valjda ce napokon da sjasu sa vlasti i ovi desno orijentisani
kepeca više ni desničari iz EU neće🤣🤣🤣
D€b!lana od teksta.