Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Švedi kao americka ambasada kada je Novalica na crnu listu stavila jer je penzionerima pisao da ce penzije povecati
Metno je Novalića gdje treba.
Mogu li nam Klixovci prevesti sta im znaci to < razina>????? U kojoj drzavi mi zivimo i zbog cega nam se namece kroatizacija???
Mehko, lahko, polahko, haman ne znam što znači.
Hrvatski jezik je jedan od službenih jezika u Bosni i Hercegovini.
Jeste ovaj Iran mocan, vamo salje rakete i dronove rusima, vamo nauruzava Palestince,Huta i Hizbullaha i vamo hakira sveđane, jos su im uveli sankcije prije 30 godina.....Perzija je to nema labavo....
Jeste ovaj Iran mocan, vamo salje rakete i dronove rusima, vamo nauruzava Palestince,Huta i Hizbullaha i vamo hakuje sveđane, jos su im uveli sankcije prije 30 godina.....Perzija je to nema labavo....
Ne smiju na Izrael pa idu na Švedsku
Rezhim u Iranu je izvor zla za cijeli svijet!
Da ne znamo Iran, mislili bi da je sila
A to nije do njih nego do vas onda jbg ono sad ispade Iran sila
Ma daaaaaaj.....
Ma daj, poslali 15 000 SMS-ova? Kome? Pa jedan Tik-tok post ima milione pregleda a Iran se eto napatio da hackuje teleoperatere kako bi poslao istu poruku. Ovo je ocrnjavsnje Irana jer Zapad zeli da ga unisti kao i sve ostale muslimanske zemlje.
Na Tik-Toku treba tražiti određene kanale da bi se nešto vidjelo, a Švedi i drugi Europljani baš i neće ići mahsuz na Tik-Tok da bi tražili ima li išta da im Iran poručuje tog dana. A kad se pošalje SMS, svi pogledaju i pročitaju šta je stiglo.
kako hakiranje jos uvijek pejdzere koriste