Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jučer sam gledao neku srpsku tv gdje prenose snimke iz ovog zauzetog grada u Ukrajini. Toliko euforije i toliko radosti nisam odavno čuo i vidio,kao da Srbija ratuje.
A cuj razumjeti ih je. Toliko su frustrirani s dobijanjem po frnjoci u Bosni, Hrvatskoj i na Kosovu, da im je sad i to zadovoljstvo.
Da kad Rusi gube 10000 kvadratnih km to je kod Srba taktičko povlačenje a kad uzmu jedan gradic ma to je sila nebeska Ukrajina pada itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Trenutno je ciscenje grada od zaostalih Ukrajinskih vojnika i to je prava istina, odgovaralo to kome ili ne. Nazalost, intenzitet rata ne jenjava...
@zeneidjecaba Pa rusi su drugi ti sa kojima se poistovjecujete a vaša nacionalisticka bagra se sa njima poistovjecuje ko da putin drzi karte za džennet tebrice, a npr dok su rusi prolazili kroz beograd u drugom svjetskom, sta su vam milica i stanija posilovali
botovi snsd na okopu jutros da lizu i jedu ruski c*er
Biće u Rusiji pravo veselo kad se ovi vrate kući. Nesta kao Srbija devedesetih.
Koliko euforije za jedan gradic bas ste velesila nema sta!
I zarobili brigadu Ukrajinaca.
A sto Twitterasi twitaju ovi se rokaju online
Dobro je Sidran rekao...srbi se poistovjecuju sa Rusima a u zadnjih 200 300g. samo za potkusurivanje. Putin ih proda za vagon zita, kao sto bi Turska bosnjake u Bih. Mali smo svi mi za njih.
@zeneidjecaba29 Upali Happy pa ponovi 🤣🤣🤣🤣
Pa ko gostuje tamo, Marsovci 🤣?
To je ta specijalna vojna operacija sa ciljem eliminiranja nacizna sli nikako sa ciljem protuv bratskoga naroda. Vjerovatno zbog toga se pale ukrajinjske zastave? Ne kontam. Molim objasnjenje botova.
Haman ti ne kontas sam sebe.
Tamo ništa nije važno. A plaćenici se neće dugo boriti ako se puno gine
pa i rekao sam da ce nakon bozica uz reorganizaciju udariti jako, zato im je trebalo primirije da se reorganiziraju licemjeri..
Jutros novi klipovi raskomadanih rusonja u Wagnerovaca. Na desetine ih naslagano bez glave, ruku, crijeva po zemlji, prelijepo. Ništa ljepše nego gledati mrtve ruje kako đubre zemlju svojim raspalim tijelima.
Samo ako nesto kazes protiv sumadije i kamenjara Kliksonja te odmah salje na u Banovice na hladjenje a bulevar i ekipa mogu da laju i omalozavaju sve se se bosansko i nikom nista. Toliko o slobodi govora. Kim Jonze Une ti si mala maca
Zna se ko radi u Klixu. A Klix nije daleko. Eno ih u Importanneu na trcen sprati
Svoj toj vojsci i civilima je jedina pobjeda da prežive. Nakon rata opet će biti ista i gora bijeda dok će dodici,čovkići,baketovci dijeliti lovu i krojiti sudbine