Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cim im nastradaju vojnici oni odmah osvete na bolnice.. to su cionisti neonacisti
Poginuli herr Wolf i Lipshitz. Vidi se gdje su zanat učili.
Rokaju im palestinci vojsku sano tako. Ovo dvojica slobodno pomnoži sa deset.
Cionisti su ovo sve godinama planirali i razradjivali. Imaju podrsku SAD, EU i jos par pisljivih drzavica, u borbi protiv 'terorizma'. Plan im je uspio. Nadmocniji su od Palestinaca u svakom smislu, jedina nada ostaje sto se Palestinci ne boje i nemaju straha i u Uzvisenog se uzdaju. Nadat se da ce im Bog dragi planove pomrsiti. Amin! O sebi se zabavili cionisti, fasisti, ubice djece i nevinih.
Nema terije imovina je imovina. sve ce se naplatiti i obnoviti.
U ovome ratu se pokazao ko je ko,i ko ima kakvo lice,poslije ovoga znace se sta ko o tebi i meni misli i na koji nacin
Za to vrijeme svim Arapima u svim arapskim zemljama se naj…ebem majke
Napravili su upravo nivi pokolj u Jeninu
Hoćel opet sve poskupit , izrael napada... Struja, registracija...
Plin hoće sigurno
Izraelci ušli tenkovima u 2 kvadrata pustinje i onda se bahate na video snimkama. A to što ih Palestinci pomeli u uličnim borbama, to ništa?
Kome god fuksa Amerika čuva leđa taj može raditi šta hoće. Sutra da ćifko baci atomsku, i za to bi fuksa našla opravdanje.
Sta ima dvojica poginula 😂😂
Melju pred sobom ko valjak
Dosta se prica o nafti ispod gaze.Eh sad Allah dragi zna najbolje.
Nekad su bili neki mirovnjaci da malo amortizuju, a danas ameri parkiraju nosač i čuvaju stražu da ne naiđe neko, dok brat bije
palestinci nemaju jako protuoklopno oružje. Pored toga dronovi su im non stop nad glavama tako da su im male šanse za odbranu. Cionisti napadaju svim sredstvima
Navlake još tenkova, šta će palestinska omladina ne mo može na tenk.
realno moje misljenje da se tu palestinci vise nece nikad vratiti,a i gdje da se vrate kad je sve poruseno,ove borbe ce trajati ali tesko ce hamas moci protiv njih.
Pokret Otpora Hamas se junački bori. Cionisti vole slagati to oko gubitaka, vjerovatno je više