Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brane se ljudi. Neka im je Bog dragi na pomoći!
Izrzali ste noc. Izdrzali ste najgore. Samo hrabro protiv okupatora !!!
Prvi snimak je iz 2014!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Koliko je samo majki za par dana ostalo bez svojih sinova....a koliko ce ih tek ostati. Nece docekat da vide sinove ozenjene niti ce imati unuke. Eto sta rat donosi. To znaju najbolje nase bosanske majke, ali i sve druge majke koje su u sekundi ostale bez nekog koga su podizali i odgajali cijeli život. Majci je nebitna vjera, nacija...njihove djece više nema. Ostaje samo bol i patnja :-(.
Uništice ga kao Berlin 45
Rokni im nuklearku
Sarajevo ♥️Kijev slava ukrajini 🇺🇦
Sta cekaju braca iz manjeg entiteta, zasto ne idu u pomoć i oni su njima pomagali
Licno nisam ocekivao da ce ovo Ukr izdrzati barem do sada. Koja je to sila sa druge strane, obavjestajne sluzbe, kvislinzi u samoj Ukr,.... Ogromna je to zemlja i naravno da se ne moze sve braniti. Rusi desantima ulaze u dijelove za koje znaju da su slabije branjeni. Ali ocito je da do sada nisu postigli galvni cilj. Likvidaciju UK rukovodstva i vrha vojske. Nije doslo do raspada uk vojske, Ako potraje i narod skonta sta se desava, eto to ti Rusijo novog Afganistana.
Pa brate da su za svega dva dana potpuno neutralisali armiju zemlje od 44 miliona stanovnika fakat ih treba proglasiti najsuperiornijom vojskom svijeta.
Sta ceka medzed iz laktaša, zar nece ici pomoci braci ?
Ko god podržavao i odobravao agresiju da Bog da ratovao sa svojim najbližima.
Ukrajino drži se,molimo za vas !
Bolje na index hr pratiti, ljudi stalno azuriraju. Ovi nasi spavaju 10 sati pa lupe nesto sto je vec postalo historija.
Nejasno mi ovo. Jucer polazuju neke nove raketne bacace protiv tenkova, najmodernije Javeline, danas kao da su Palestinci, monotoljevi kokteli i kamenja na tenkove!
Snimak sa koktelima je iz filma iz 2014
Zapad je uspuo uvući Ukrainu u rat. Ako se uspiju odbraniti zapad će pokupovati sve resurse Ukraine i pretvoriti ih u svoju koloniju. To je glavni cilj.
Svaka čast na ovim koktelima, asli da su se svi malo prekontali oko lakoće okupiranja Ukrajine
Rusija pokusava uvest 16 vijek u Ukrajini, Putin misli to tenkovima da uradi, to je vec bolest, vec su se neki generali ali i tajkuni uzmuvali u Moskvi da ga maknu...3000 vreca za mrtve vec popunjene ruskom mladoscu
Nema od toga ništa od licemernog sveta su ostavljeni kao riblje govno da padnu na dno...
Bošnjaci podržavaju ukrajince koji su pravoslavci i koji su većinom ruski orijentisani!?