Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Rusija je u petak pokrenula ofanzivu na tom području i od tada je okupirala nekoliko ukrajinskih sela u blizini granice." Nike okupirala nego oslobodila. Ova regija je sada zvanično Ruska Federacija, što je izglasano voljom lokalnog stanovništva.
Ruski agresori mogu napredovati samo uz ogromne gubitke!
Kaže poslovica: Glup k'o Rus!
Samo neka dobro provjere. Mozda je Putin i umro od neizljecive bolseti a ukrajinci pred Moskvom a da mi to ne znamo. Treba britance pitati. Oni sve znaju.
MeanWhile Armija BiH usla u Banja luku viori se zastava Ljuiljana u centru grada starog Bosnjaka Teufika Sulrmana Tvrtkovica,
Ne volim Ruse, ali mi je drago sto napreduju. Nek osjeti licemjerna evropa kako je kad ti opasnost dodje pred vrata. Podrzavate izrael genocidni, eto vam rusije
A pola sata prije ovog članka bio članak renomiranog, pouzdanog i oduvijek objektivnog ISW-a da su Rusi značajno usporili i da bilježe velike gubitke zbog promjene taktike.
iduci naslov : duh Kijeva se opet ukazao i srusio 10 aviona
Mislim da nikoga u Bosni ovaj sukob ne zanima,samo se bacaju komentari i prepucava se.Jedino je odvratno sto je ova propaganda tako glupo skrojena da nam vrijeda inteligenciju.Malo neke ideje,malo smisla kad se vec laze dragi klixe.
kad je tek ovo tamo pocelo konto sam da ce ih Rusi riješiti za mjesec dana Bgm se ovo odulji
Jedna stvar u kojoj rusi imaju prednost je sto ih apsolutno nije briga za zivote vojnika kao i u drugom svjetskom ratu. Salju val za valom pjesadije na sovjetskim oklopnim vozilima u kojim je stopa pogibijd gotovo 100%. Ako jedan prezivi zadatak je da iskopa rupu i ceka novi val mesa. Iz tog razloga imaju jako velike gubitke od pocetka, ugl muslimanska i manjinska sirotinja iz centralnih i daleko istocnih regija Rusije