Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlokobna je najava i komentar iz Kremlja a, nije zlokobno ono što su uradili Izraelci ??? Pa ko može ovo prihvatiti???
I nije zlokobno 70 najava i prijetnji iz SAD-a Smijesan portal
tako su amerikanci i indijance istrjebili, ostalo su samo i rezervatima, kao atrakcija za gledaoce. Sad pokusavaju i Islam tako.
mogu samo pokusavat, sve se desava Bozijom voljom. zlo nece nikad pobjediti!
Rusija najviše!
Oj Putine svjetska silo nasa nece svijetom komandovat' pasa, ti ces njima i koljenu petom objasniti ko ce vladat' svijetom, mislili su da su sada mirni da te nema Vladimiru silni, pokazao ti si sada svima pravoslavna zemlja koga ima, sest vijekova sad ce biti nasi jer tebe se cijeli svijet sad plasi, nek' zavlada blagostanje i mir udje u sve kuce neka vjera pravoslavna sad dozivi vaskrsnuce!
Putin je komunjsta
sasvim je jasno da zidovi vise ne vode rat protiv palestinaca.o tome se nije radilo vec rat protiv Islama,a na to ukazuje napadi na Iran,Liban itd. a onda ce u pomoc doci marionetska usa da brani
znaci i rusija vodi rat protiv islama jer ratuje protiv muslimana iz Ukrajine i Cecenije
na strani rusije se bori i dosta muslimana, to nije vjerski sukob nego sukob dvije drzave..
ne da mi ovaj kljiks saopstiti moje genijalne misli pa ti je dzaba
Liban: Brojni arapski izvori izvještavaju o smrti zločinca "Hassana Nasrallaha", vođe Hezbollaha, koji je navodno ubijen u današnjem ciljanom izraelskom zračnom napadu. Nema zvanične potvrde od libanske grupe.
To želi Rusija
oni koji ruse europsku drzavu kazu nekome da ne radi to