Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako ce u citavom svijetu za godinu dvije max. Izvuci vas rat iz misijih rupa i udobnosti,
Do konačne pobjede, naprijed Hezbollah!
O svijete ,više vam je zao 12 izraelske djece koja su slučajno poginula i koja nisu ni osjetila nista od 7 listopada ex year nego preko 40 ,000 palestinskih civila koji su od izraelskog bijesnila istrijebljeni ,svaki dan u gazi umre od izraelskih zracnih napada na stotine nevinih civila a medju njima je najvise bilo djece i trudnica
I to su djeca starosjedilaca Druza a ne izraelćana iz 1948. godine!
Ovaj bibi sve lu dji i lu dji. Remetilacki faktor na istoku. Preracunace se on sa kalkulacijama oko podrske usa. Oni ne stoje iza fashista!!
Opet fake news avioni lete na radaru
Ako Liban zeli ono sto kazu onda trebaju mobilizirati sve snage i od jednom ispalitit sve sto imaju. Ako imaju zrtvacki mentalitet cekat ce da im ovi uniste sve rakte u hangarima.
Samo da malo prepravim. Liban nije Hezbolah, tj. da večina Libanaca ne podržava Hezbolah niti želi rat ni sa Izraelom niti sa bilo kojom državom.
Ti meni je tebi.....i tako unakrug
Vodeci lideri Hezballaha kao Sehid Abu Talib su dosli u Bosni 1992 njih 400 Boraca iz Hezballaha, Remzi Mehdi isto tako poginuo je negdje na Bosanskom ratistu, Kad sam vidio da je tada bio Jug Libana pod okpuacijom od IZraela a oni salju 400 boraca za pomoc, nevjervoatna sigtuaicja Islamske solidarnosti, naravno ovo smeta Vehabijama a ne meni kao Hanefiji Sunitu koji smatram Site nasom bracom Muslimanima.
a šta je f a š is t o sa djecom iz Gaze koju dnevno ubijate kao blinene golubove
Šta ste prepali, braniće vas Iran. Ako sam išta naučio na Klixu onda je to da je Iran sila.
Bisu se prepali, znaju oni to bolje nego ti, a Hizb bi ove bez mijesanja SAD i saveznika prepisao za par dana.
Brko što ne završi posao
Previše si plitak
letovi obustavljeni ima godina, samo sirite paniuku!
Roke koke!!!
Da se kladimo da će Trump još večeras objaviti bombastičnu poruku tipa da će "Iran izaći iz geografije i ući u istoriju" ili da će se kad on dođe na vlast morati crtati nove karte jer će reljef biti neprepoznatljiv?
Pa bolan i nedjeljom botujes.
Mursik Tako je, 24/7. Nema odmora kad me već plaćaju Soroš, globalisti, satanisti, farmaceuti, ekolozi i ostali urotnici protiv multipolarnog Rusko-Srpskog Sveta. Uskoro pravim pauzu: odoh dresirati komarce u tajnim biolaboratorijama.
sta ce im Hezbolah uraditi, tesko im se. (sarkazam) evo prilike da vidite sta je to Hezbolah a sta Izrael. Hezbolah je smjesna grupa ljudi.
znaci Dodik je za ruje a protiv Libana a Liban podržavaju rusi i Iran a Kosovo je za Izrael i protiv Dodika kako kompleksno