Komentari (148)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno je kako Europa nijemo posmatra!!! FORZA ITALIA!
@Sajonara Znaš šta je još žalosnije? Do čega smo se mi doveli, a šta smo prije bili. A žalosno je kako BiH sve nijemo posmatra.
zato su sada i oni u Go*nima
Bolje bi vam bilo da se po uzoru na Kineze i Ruse pridržavate pravila a ne da idete na večere, zabave po hotelima, kao da se ništa ne događa. Lako je zastave lafo okačiti.
Stoko ostani kod kuce, nije EU kriva sto setate po ulici... gledam na TV-u gradonacelnik galami na gradane da ostanu kuci- oni setaju, jogiraju...
Kako Sputnjikova LAŽ postane vijest.
Europa je gledala genocid u Bosni tako da fak eu.
@moa ni Turska ni arapski svijet se nija bas brinuo osim sto nam poslase m6dzahed7ne i hehabije.
Italija zapošljava stotine hiljada u tekstilnoj industriji u Italiji. Sigurno danas proklinju dan kad su pozvali Kineze
Novinarka: Neke apoteke su podigle cijene maski i respiratora nedavno. Kako planirate zaustaviti to? Putin: Pa, oduzeti im licence. Izgleda da ee ipak neće obogatiti u ovoj situaciji. Iduće pitanje.
cuj kinesku zastavu a kina im shuknula virus. to bi bilo isto da mi poslije rata kacimo zastave srbije i hrvatske jer su milosevic i tudjman potpisli mir u dejtonu
Evropa ne reaguje. Hmm negdje sam to vec cuo 🤔
Bravo Italija! Treba se zahvaliti onome ko je pristigao u pomoć. Ovim našim lopovima uskoro stižu 68 miliona koje će na 3-4 dijela međusobno podijeliti.
Sta imaju da kace kinesku zastavu kad su oni krivi za ovo sranje
Jeste svi zeljni da se raspadne Eu i pricate o nekom radpadu EU sta je vama poslije ovoga ce biti takva kriza da ce EU biti potrebnija nego ikad to sto je neki tam mahalac odradio ovo umjesto da je stabio masku stbarno nije vrijedno spomena
Kada su se prije mjesec i po dana u Italiji pojavili prvi slucajevi ljudi oboljelih od Korona virusa i kada su zatrazili pomoc od EU, niko im nije odgovorio na zahtjeve za pomoc. Rusi su im prije nekoliko dana poslali 9 velikih vojnih aviona sa vise tona pomoci u opremi i 100 vojnih ljekara specijalista, jer talijanima sada treba hiljade ljekara u borbi protiv Korona virusa. Do sada su im ljekare i ostalo medicinsko osoblje poslali samo Kina, Rusija i Kuba.
Kao da je EU briga za bilo koju drzavu tokom ovog virusa 🙄
A sta je sa strasnim Amerima i presidenteom... u svim filmovima oni spasavaju ostatak svijeta a kad se desavanja iz filma u zbilji pojave oni se zakljucaju u rupe i usute, dok komunisti dodjose na kraju pomoci
Proruska propaganda, djikaniiii. Fake news.
Eto ti sta je cilj ovog virusa!