Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DAXER. NEMA HAMASA NA ZAPADNOJ OBALI!! POGLEDAJ KAKO JIH TAMO UBIJAJU PALE KUČE ŠUTAJU I PONIŽUJU..PALE OVCE KOZE MASLINE AUTA I SVE ST OJE NJIHOVO DA JIH UNIŠTE..
Nebi pristao kad niko prezivio nebi,bez Palestinske drzave sa glavnim gradom I.Jeruzalemom,bolje je casno umrjeti nego robovati,okrenuce se stanje,i mi smo bili goloruki,ali heroji,zato smo izdrzali,tako ce i Palestinci.Svemu ima kraj,izdrzite i vracajte gdje god mozete.
To je tako uvijek bilo da se stane na stranu jačeg
Jasan cilj im je ubiti svaku šansu za dvodržavno rješenje i u b.i ti što više na ro da! Da se ne la žemo, to poxdržavaju Zapadne demokratije.
USA i tzv Israel ista na Vgo
Ovako smo i mi trebali, taman da svi .... al nece bit ovih entiteta
A sta ste drugo mislili, pa Izrael je istureni dio Amerike na Bliskom Istoku
sta da kazem... zaoceli ste ovo... dobili ste po nosu toliko da brdo izraelaca treba u hagu zavrsiti i sad bi oni uslove postavljali. osudjujem ostro izrael za sve u palestini ali iskreno imam osjecaj da je hamas delulu
Činjenice znači:Hamas je formirao Izrael,kao opoziciju Arafatu I njegovoj PLO stranci.Hamas nije došao na vlast izborima nego su preuzeli vlast vojnim putem.Trećina u Gazi ih podržava, velika većina mora da ih podržava da preživi.Zar ne vidite još uvijek da Hamas radi sve što odgovara Izraelu? Pogledajte koliko su sad civila pobili Izraelci! Da Hamas nije prvi udario,uzeo taoce,ovo se ne bi desilo.Svi vide to,što ne pišete o historiji Hamasa i ovome?
Kakve činjenice? Rekla kazala, pročitao negdje na internetu. Poklopi se i jedi taj bajat sendvič što si ga dobio za taj post.
Ne pristajte ,vidite kako su kod nas olako pristali pa sad imamo probleme države u državi.
da ali razlika je mi smo bili pobjednici a oni gubitnici ...
Ko finansira klix. Oni sa crne liste
izrael nije medznarodno pritnat
Najbolja stvar koju su cionisti napravili za Izrael je da su pomogli da Hamas preuzme kontrolu od Fataha. Dijaspora Palestine mora shvatiti da jedino sto donosi promjene su diplomatija, lobiranje, bavljenjem politikom, sportom, naukom... pa cak i samo da se ide na izbore gdje god da zive, inace ce na zalost Palestinci zavrsiti kao Americki Indijanci, tegbiranje po ulicama i bojkot kokakole nije dovoljno za vece promjene. Jedino pamet, pamet i samo pamet jim moze pomoci.
to sto si naveo upravo Izr ael im ne da.
Fatah kao socialdemokratska stranka sa zivim Jaserom imali su podrsku svih socialdemokratskih iliti ljevicarskih stranaka u Evropi plus kompletnu Juznu Ameriku na svojoj strani, c/0 nisti financiraju hamas znajuci da kad oni dodju na vlast nece imati podrsku vise nigdje osim kod arapa a oni itekako dobro znaju da se arape lako kupi.
Israel-Amerika2.