Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbga, jedni ulazu u nauku, obrazovanje, razvijanje tehnologije, dok druzi zive u zabludi da se mogu nositi s ovim prvim. Da hoce Izrael ih moze poravnati sa zemljom za 5 dana max, ali ovo je samo prepucavanje da se jos vise osiromasi vec bijedan narod.
Moze al ne smije jer ce i Izrael biti poravnat. Klixovci ukoliko mi se obrise jos jedan komentar na temu Izraela dobit cete tuzbu za sirenje mrznje i podsticaj na ubijanje muslimanskog naroda, imam uslikano svaki komentar koji ste mi obrisali, pa se vidimo na sudu.
Kakav si ti Sda bot to je cudo. On bi tuzio nekog sto mu na privatnom portalu brisu njegove 100% debilne komentare. Idi na sud obrukaj se botu
I šta su dobili? Šta je postigao Hamas? Ojačao desničare u Izraelu, porušene zgrade i 250 mrtvih Palestinaca.
Gdje ima arapa to nema srece 😂😂 🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇮🇱🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ovo nema nikakve veze ni sa Arapima ni sa Izraelcima. Ovo je kriva Kolonijalističko-Imperijalna politika Evrope i Rusije koje koriste i jednu i drugu stranu kao ucjenu SAD-a. Jer su Arapskim zemljama prodata priča o supremacizmu, nacionalizmu i osjećaju nadmoći da kroje život slabijim od sebe kako oni žele. A to ti je isključivo UN kriv što to osuđuje a ne smije ništa poduzet po tom pitanju i još imaju i oni uprljane ruke u tome.
A ovaj hamas istureno vojno krilomosada..hehehe.. vise im stete nanose sa bacanjem petardi jer to samo ide u prilog budali koja zeli biti vjecnipremijer izraela.. cak se i jevreji bune zbog napada na Gazu i Palestince jer to traje jako dugo a ovo bombardiranje je samo eskalacija sukoba.. zna se cilj i svrha svega a to uzmu budale poput mileta i drugi pa podrzavaju a najvece svetinje kracanstva su u Jerusalemu .. to govori o kakvim se turbo Ne/vjernicima radi ..
Koliko moraš biti glup da koristiš raketice koje služe Izraelcima kao test za njihov iron dome, u žargonu je Izraelcima to "lagan trening" a sa druge strane imaju alibi da jih bombardiraju 20 godina unazad a oni su več nekih 40 godina iza civilizacije, znači sad su 60 godina iza.
Glup kao hamasovac - nova mjera jedinice gluposti na ljestvici od 1 pa sve do glup kao hamasovac
kako se broi kommia povecava do 12 dok se nehljebari probude
Ćifuts
Cionisti bespravno i suprotno konvencijama o zastiti privatnog vlasnistva i suprotno prirodnom pravu, OTIMAJU vjekovnu zemlju Palestinaca, istjeruju vjernike iz El Akse i na sve nacine ugnjetavaju ljudske zivote. Posle mira nutrina cionista ce za par godina opet vrsiti ubijanje djece i zena. Potreba za krvlju je dio njihove nutrine.
Pazi naslova kao da je neka video igra, nesto poput takkena izrael vs palestina. Je*em ti svakakvog novinara, ja cuo da na ovome klixu za 200 maraka mozes da ti napisu sta zelis