Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix=Sjeverna Koreja !
Ako iko ima razuma u glavi svjestan je da je tom narodu crna sudbina i ovako i onako. Skoro 80godina to traje. Kao sto rece; STA TREBAJU? CEKATI DA BUDU ISTRIJEBLJENI NA OVAJ ILI ONAJ NACIN?
FREE PALESTINE !!! FREE PALESTINE !!! FREE PALESTINE !!!
Hamas je napravio ogromnu tetu svom narodu. Stoji da su im idovo oteli teritoriju i da ih napadaju i ubijaju svaki dan pa ak i djecu, ali su se trebali dobro spremiti biti maksimalno naoruani a ne sa par raketaica napasti 100 puta naoruanijeg agresora.
Meni sve mirie na to da je Hamas ovo uradio u saradnji sa Izraelom. Ima li iko zdrave pameti da bi napao onako znajui koliko su vojno nemoni a da ne oekuju da ih Izrael sravni sa zemljom... Izraelu je trebao povod, nisu mogli ba iz ista mira zbog svijeta, pa platili Hamasu. Strano sta ljudi rade
to je bilo sa sa 20 000 djece!?
Istinu je reko najzad, ko bi izdrao 70+ torture? Niko normalan. Samo u dr i ba g ru.
GCIDI IZRL
Puna podrska Hamasu, Palestini, Hezbolahu!