Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To znaci i da ostalih 30 zemalja koje vi razarate imaju isto pravo prema vama,zar ne?
Naravno da ima, ali samo svojim raketama, domace proizvodnje, hahahahaha
Sacekaj sacekaj kad su se ljudi na srednjem istoku branili od izraela I Amerike oni ispadose teroristi znaci ako se branis protiv demokratije onda si terorist a ako u ime demokratije ubijas civili izrael Amerika onda si super jesam sta fulio?
Ako to Americlkanac kaze onda mora da je istina,jeli 5 miliona civila Nad kojem ste pocinili masovni genocid Nad muslimanskim stanovnistvom na srednjem istoku imalo pravo da se brani?
Ima i rusija
Ima i Rusija da udari šo nekpm u Evropi.
Putin je prijetio... - Ako se Švedska pridruži NATO -u - ako Ukrajina primi zapadne 155 mm - ako Ukrajina dobije Himars - ako Ukrajina dobije ATACMS - ako Ukrajina dobije zapadne tenkove - ako Ukrajina napadne Krim - ako Ukrajina koristi zapadnjačke klaster bombe - ako Ukrajina napadne ruske rafinerije u rusiji - ako Ukrajina napadne ruski vojni zrakoplov nad rusijom - ako Ukrajina dobije F16
U svakom od ovih slučajeva Medvedev je prijetio da će sravniti London sa zemljom, a Peskov, Putin i Zaharova se u rođenu majku kleli "da će Zapad osjetiti posljedice". Toliko.
To si sve izmislio. Ali budi sretan da Putin nema kraci fitilj. Ako nastave, neko ce debelo stradati. I Amerika prstom mrdnuti nece. Ja to ne zelim. Balavce.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Naravno da ima, ja bi jim dozvolio ali da raketiraju mjesta odakle ovi bacaju bombe ili kao odgovor bacis ti na Kijev 2 bombe e eve ti ga na Moskvu isto tako dvije pa kud puklo.
Rusi koriste oruzje iz Irana i Kine, da li to znaci da su te zemlje u ratu sa NATO-m? ajde bautauvcine koga vi mislite okrenuti?
Ukrajina nije u NATO
E jbg....
Nije u pitanju da li Ukrajina ima pravo ili ne pitanje je da li vi zajedno sa Ukrajinom imate jaja za to.
Rusija koja je napala Ukrajinu smije sve, i da ih roka pogranicno i po dubini, a ovi ne smiju da se brane kako zele, vec kako im druge zemlje kazu. Pravda i logika su umrle u Ukrajini.
Zato sto nije njihovo oružje nego NATO kontas..to znaci da NATO napada Rusiju po dubini
Majko mila al' se rusofili boje posljedica. Otimati tuđu teritoriju je znači ok, ali braniti se protiv agresije svim sredstvima nije.
Evo ga jos jedan koji se uzivio ko biva Rusi su Srbi a Ukrajinci branitelji looool. Nije ti dijete ovo COD. Nece biti resetuj pa igraj ispocetka kad svi odemo u 3PM
Ma ovdje na forumu rusofili sire rusko-srpsku propaganu organizovano
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Idiotska posla bez imalo osvrta na posljedice.
Slazem se, Putin da je mislio na posljedice ne bi napadao drugu drzavu. Rusi ne misle na posljedice.
Budale vode ovaj svijet. Kako se samo igraju vatrom.