Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriza je planirana. Kovid nije bio razlogom da nema ko istovarit, utovarit kontejner. Nakon krize, bogati bogatiji, a ostali u polurobovski polozaj. Rusija cackana do reakcije, a to je sjajno za krizu. Mozda Kina bude barkana da kriza bude potpuna. I ja sam protiv rata i agresija, al ne mislim napravit totem zapadnjackih vijesti kojem cu se klanjati.
Krajnji cilj kabale i jeste svođenje svjetske populacije na 500 miliona, zbog toga i plandemija sa opasnim pelcom i beskorisnim mjerama koje su uništile i poljoprivredu i privredu širom svijeta, zbog toga stvaraju i konflikte, a klimatske promjene tj zatopljenje je najveća laž br2 čovječanstva, nakon nevidljivog neprijatelja plandemije. Usput gladan stomak i strah blokiraju razmišljanje, te time održavaju masovnu psihozu.
Ili je nekome ovih dana vruće (kao što nas ovaj portal npr ubjeđuje prije mjesec da je proljeće zbog klimatskih promjena već počelo!)!