Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne dirajte fejsbuk bosancima 50+ godina ljudi su otkrili novi svijet 🤡🤡🤡
Nadam se da ce ubrzo da se pojave i “zvizdaci” za CORANA virus pa da konacno saznamo pravu istinu 🔝🔝🔝💪💪😁
Nema tu prave istine, prijatelju. Isto ko sto nema prave istine iza vecine cunamija, zemljotresa, vulkana i tako dalje. Na sulud način se zavjerama pokušavaju objasniti razne prirodne katastrofe, pod pretpostavkom da je čovjek svemoguć, a znamo da nije i da ima jako puno groznih stvari pred kojima civilizacija može samo da se trese i ništa više. Jesmo dogurali daleko, ali nikad nismo jaci od prirode.
Pitanje je danas sta spada u slobodu govora a sta sirenje mrznje..
Dakle, Facebook je taj koji treba odrediti šta je to dezinformacija i šta je govor mržnje? I niko ne vidi problem u tome, već se bune što Facebook ne uvodi moralnu policiju? 1984, ali zaista.