Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta miroljubiva američka politika svima priča kako nikome ne trebaju nuklearne bombe , a jedini u historiji ih upotrijebili nad nedužnim narodom.
s obzirom šta su Japanci radili u Kini, Filipinima, Singapuru... da, može se reći da je zasluženo.
Nedužan narod? Kinezi, Filipinci, Korejanci, Indonezani se ne slažu sa tobom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E ovo je genocid od 80.000 ljudi,35.000 mladje od 16 godina.
Nisu je Ameri bacili zbog genocida nad Kinezima nego da probaju kako radi tvornica masovnog ubijanja.
Zlocin protiv covjecnosti za koji niko nikada nije odgovarao.
Ovaj svjet je bolestan u glavu..covjece samo ratovi..toliko kratak život i samo sranja tokom tog kratkog perioda..pm
Evo ima i majmuna koji opravdavaju čak i ovo nema sta nema na ovom klixu
Fucc around and find out
Japanci zasluzili
Samo bolestan um moze ovako nesto ucinit ps. bacili su je tad, bacit je mogu opet (cafirska posla, dokazivanje dunjaluku)
Ali pored svega važno je naglasiti da je Japan bio gori od nacista, oni su uradili takve zločine u svim okolnim zemljama pogotovo Kini da je to tesko zamisliti. Oni da su imsli atomske bacali bih koliko god ih imaju. O njihovim zlocimima se jako malo prica van Azije ali u Kini su sastavni dio školstva i svaki Kinez zna!
zvono se bas i nije pokazalo...mozda da predjete na drugu taktiku...
Rusi upozoravaju tim oružjem i u njihovoj doktrini je odvracanje a u američkoj prevencija nuklearno oružje nije isto pričati i baciti to na civile ebem vam logiku
Japanci su "oslobodilački narod" , koji se borio protiv Kine , SAD , južnoazijskih zemalja , pomagali Adolfa , sve u cilju bratstva i jedinstva ! Poznato nekako ! Ja da sam 93. imo sredstva , napravio bih ovu pečurku u pola Bosne !!!
Japanci da nisu popušili ovu pečurku , prosipali bi istu šuplju , ko i ovi mamlazi u šumskoj i bratija preko Drine , 🤮
Zvono mira 🤣, kakvo zvono mira cista demonstracija sile. Opravdati ca zapad sve zivo i haj to nego sto im svi slijepo vjeruju i drze ih za nake dobrocinitelje a oni bukvalno licno i personalno odgovorni za daleko najviše mrtvih nakon ww2 sigurno preko 70%
https://m.imdb.com/title/tt1494191/ obavezno pogledajte ali posto je cenzuriran sa svih standardnih platformi vjerojatno morate potraziti neki torent
Srbi više ljuti na Ameriku zbog Hirosime nego Japanci. Živa istina.
Dader mitomane objasni nam zašto koristite prognane iz Žepe na obilježavanju Oluje?
Smarate vise sa opsjednutosti Srbima