Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je vrijeme dati podrsku... Ovaj mi Đozic sve simpaticniji 💪
Jarani moji jel dosta moljakanja? Mozemo li se sami izboriti ili bar pametno lobirati kao i sve druge drzave? Jel moguce da samo molimo i predstavljamo se kao pahuljice? Ima li neko sa karakterom kao npr. rahmetli Zukorlic koji se nije plasio nikoga osim Boga ili smo svi lopovi i licemjeri?
Muslimani se okreću protiv Bidena i EU a sve uložili na Njemačku koja bez Merkel gubi liderstvo u EU koje preuzima Macron.
i ona žemska iz EU neka ide kući ... ako hoće riješti probleme, dobrodošli, ali riješti svih 10.000 problema, a ne samo 1
jest, hu iz u. we love USA. Palmer je neki plaćenik, ko je ovaj lik.. nemojte tako
Mislim, ovo je bas nedostojanstven potez. Biden bi reagirao davno da ga se tice. Ne razumijem ja ovo, cim se zatrazi ili predlozi nesto sto se 23% ne svidja, oni odmah prijete i psuju. Ovo je drzava triju naroda, dogovarat cete se htjeli vi to ili ne. Ako vam se ne svidja, imate bracu u Tursku pa izvolite tamo
Ovih 23% što ti lažeš su tu rođeni i nemaju drugu domovinu i oni će je Brandt. A gdje ćeš ti smradu jedan?
Sada treba podrska probosanskim snagama, vise na se skupi na ‘paradi ponosa’…Uzas
Daidža Džooo hilfe hilfe gur gur!!!
Podrška!
Uslikali ste oba prosvjednika, svaka čast klixu na obavještenju, veoma je značajno
Come
Podrska ljudima,neznam ko su,ali ovako treba da se radi
Help us plizzz , Palmer serbian spy , we want Biden we are democracy. Mi hidzab u Os snage, mi Zeljko komsic ,
🤣🤣🤣
Treba organizovati zesce proteste i najuriti i Palmera i Sattlera. Ali kako kad N1, Face i masa portala primaju grantove da anesteziraju mase i kalibriraju.mozgove. Svi na ulice i najurit govna!
A Palmer Bajdenov izaslanik bem ti narod,
Palmer je stara Trampova postava
Nek Vucicev trbuhozborac Palmer povede i svoje botove iz NiP-a, i NS-a.