Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lazete.Prikrivate ubice dr Rozajac Suada,Dr Ninu Jobanovic,dr Benjamin Bejtovic i dr Jasminu Halimic.Ubice iz Nasa stranka i NIP i SDP.Zato ih Trojka primriva.Zasto niste i njih zatvorili kao Spahovica?Oni su Dzenu ubili a Spahovic nije ubio nego ozlijecio.
Nece vam to proci SDA bagro
Dao Bog da tako intezivno platu dobijete.
Kako vjestacenje moze trajati 2 mjeseca... sta je to?
Za Dzanu Gadzun postuje se tajnost informacija. Zasto? Zasto mediji ne cackaju, i ne opisuju do u detalje sta se desilo? Zasto Klix nije uradio intervju sa Dzaninim roditeljima? Isto se desilo i sa Batkom. Pronevjerio lik pare od lijecenja djece, i nijednom mediju nije interesantan. Ali zato za druge se dva puta sedmicni pise cak i sta su obukli na sudjenje. Cuvate interese politicara Trojke, cak i na stetu obicnih ljudi. Fuj...
Zato što Trojka ne može da profitira od ovog slučaja kao što su to uradili u slučaju Memić, prvenstveno radi toga što su njihovi kadrovi uništili djete, isti oni koji su Murizu uvalili mikrofon u ruke i napuckali ga da pljuje, najgoru stvar koju mediji mogu uraditi jeste da naprave novi cirkus poput slučaja Memić, a mediji to ne žele od ovog slučaja isključivo iz razloga zato što su pod kontrolom "trojke"
sta ba intezivno...intezivno ste jedino onog kokuza sto je drva isjekao da ugrije djecu u zatvor po hitnom postupku strpali...tada ste intezivni...
Sta je sa predmetom Milorad Dodik, ili nema materijala?!
Vjerujemo da radite. Pretpostavljam kao što ste radili i u slučaju Dženana Memića....
Nema tu interesa i zarade za Ferageta. U protivnom...
Memić je politički motivisan slučaj, i ne može da se uporedi sa ovim. U ostalom tužilaštvo i sud je Murizu samo pomogao da ostvari svoju zamisao da oslobodi Ljubu i ekipu, jer Muriz kako kaže "ne teretim ljubu za ništa" što se je i desilo, Ljubo je oslobođen upravo radi toga što je sud odustao od optužnice za ubistvo te je prekvalifikovao djelo, tako je Murizov cilj praktično i ispunjen uz pomoć kantonalnog tužilaštva.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta toliko vjestacite? Ubijena curica nemarom doktora... jednostavno radi nemara moraju odgovarati, znam bice blage kazne ali nisu ni oni htjeli da umre curica naravno.