Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke sretnim roditeljima, ali ASA bolnica nije vršila nikakvu selekciju prilikom prijema kadra. Primili su Aidu Gavranović kojoj je suđeno za zloupotrebu položaja u Hitnoj Pomoći, kao i za nezakonito prisvajanje novca iz edukacionog centra koji je u sklopu Hitne Pomoći.
Ne brini se, ovo je privatnik. Ako je ista tacno to sto si rekao/la, bice pod prismotrom 24/7 i da uzme marku ide joj instant noga i tuzba. Znam ih masu koji su uzimali sakom i kapom po drzavnim ustanovama a kod privatnika ne smiju ni da pisnu.
Svi oni koji su osudjeni u zadnjih 30 godina od sda vlasti su garant pošteni ljudi bar 99% jer im je vjerovatno namješteno jer je dokaz da je najmanje očiglednih kriminalaca osudjeno a prije svih bakir
jol ova asa samo za ove što imaju keša,ili i za nas običnu furdu..
ti idi u indiju ako vec tako mislis. potrudi se da ne budes fukara pa ces ici u ASAu
Zlo mi od ovog Efendica 🤮🤮🤮
Jesii se zamotao odmah ti je jasnl
Jos samo ovi debili politicari da pocnu upadati ljudima u sobe dok prave djecu.Nacelnik dosao da se slika a kad toj djeci bude nesto trebalo a ne budi imali veze nista dobiti nece
Jadno je što se zdravstvo mora plaćati. Osnovno ljudsko pravo je pravo na svima dostupno zdravstvo i liječenje. I onda dođe ASA bolnica.
De ti malo otvori zakon. Zdravstvo se svakako plaća, odbija se od plate, i tada se liječiš u javnom domu zdravlja (primarna njega). A dobrovoljna je ASA bolnica, znači privatno, i niko te ne tjera da ideš tu. Imaš Kumrovec džaba pored :)
Zasto uopste imamo privatne bolnice kada nam se zdravstvo odbija od plate? Ovo je van svake pameti. Ti hastiri nema u sta se nisu upetljali . Zao mi je samo sto moraju unrijeti kao svi ostali
Njima je teze umrijeti jer ostade pokradeno bogtstvo koje su zgrtali misleci da nece umrijeti.
Zasta se borismo i izginuse momci,ko bi se ovom jadu i lopovluku nadao,profiteri imaju pare i u Asu ,a ti sto si skako po Treskavici ,Igmanu i Vlasicu ,u UKC Kosevo si na redu 26.12.2024,ako bude ispravan aparat,ostavi broj tel. da ti javimo.
BOLNICA ZA GUZONJE!!!
Ovo je haram novcem pravljeno, kupljena vlast, ubacen stranacki kadar! Ovdje mogu samo bogati i narko dileti. Popisamo se
eh, čiji li su ....
Da su zdrava i ziva ali sigurno nisu od fukare.
Jel zdravstveno pokrilo troskove ili kuca casti? Efendicu jel to hastori pokrivaju kampanju?
Osiguranje 100% iznosa lijecenja za porodicu od 3 1300 godisnje, za dvoje 700, ima njihov cjenovnik na internetu... vise ti godisnje drzava uzme za zdravstvo za jednu osobu u odnosu na 3! a imaju opcije i za manju isplatu iznosa tipa 60%, 80% sto je jos jeftinije
Hocu da platim od svojeg zdravstvenog. Zasto 2x da placam
Ne zanima nas , sjasite vise s ovom bolnicom
Po komentarima se vidi koliko su Srboslavija i socijalizam isprali ljudima mozak. U svim državama postoje škole, restorani, bolnice i druge ustanove za različite slojeve društva, pa će tako biti i kod nas. Jednakost i besplatne stvari su iluzija.
Hajd se informisi. Ovdje uplacujes i ne vidis taj novac. Hocu da upravljam sa njim kao vani a ne da neko drugi mi otima
Bosniak nije bila iluzija dok se nisu pojavile nacionalne stranke. Al ti si balavac pa se toga ne sjecas
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba zdravstvena reforma u drzavi BiH gdje ce svi osiguranici imati pristup svim bolnicama i klinikama na citavoj teritoriji BiH....nije humano i realno da sam određeni imju migucnost da se lijece na bolje opremljenim bolnicama tok ostali traze pomoc od nadri-lijecnika....zdravstvo je osnovno pravo svakog covjeka!
Nek se rađaju djeca , nek je sa srećom roditeljima