Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve vam se vratilo akoBogda
Amin
Klixe prodao si dušu šejtanu.Nije ovo nikakva zabrana govora mržnje,nego cenzura govora.Ne dozvoljavate da se pise istina o pravim zlikovcima.I da se imenuju.
Sarklosi iz klixa
Pa došli smo do tog nivoa da se tome aplaudira u najdemokratskijoj državi. Zar ne????
Izrael moze da ubija, a ja ne mogu to da spomenem na klixovom komentaru. Zo je demokratija.
Nema sanse.. Palestinci su danas unistili 50 tenkova,30 helikoptera , 140 transportera i stotine okupatora svojim crvenim trokuticem.. do pobjedee
Obicno kad kritiziram hamas koji snima jeftine propagandne klipove dobijam minuse, ali ovo je cinjenicno stanje - desava se genocid pred ocima cijelog svijeta... to sto je nekome drago da gleda nekakvu fanaticnu propagandu to je drugi par cipela ali ta vjerska propaganda ide na ruku jedino z/0 - ima i nekolicini veh bossa
Genocid!
Demokratija fuj
gem ocyd je genetski kodiran. nisu oni krivi
Za Palestince bi bolje bilo da Trump dođe na vlast. Onaj njegov potpresednik je govorio o strategiji Amerike na bliskom istoku..Rat u Gazi mora brzo da se završi i da se stvori Izraelsko-sunutska koalicija Znači, Izrael, UAE, S Arabija, Egipat itd, da bi se suprotstavili Iranu i saveznicima, jer je po njima Iran glavni problem. To je otprilike američka strategija koja funkcioniše 50 godina. Ovako pod demokratama patnja Palestinaca se nastavlja.
I ovo je postalo k'o dobar dan :--(
Ako im ko ne stane za vrat ovim katilma ode ovo u nedogled nažalost
Dokle vise ,zadnje vam bilo.
cionisti
Ovako bi i masakr nad Bosnjacima gledao cijeli svijet i bio zabrinut,samo da je tad bilo interneta i drustvenih mreza
Ako smo prezivjeli 92. prezivjecemo sve, nadam se da ste zastekali sta svi
Zamisli kad im se bude vraćalo ooo 'milo za drago'!