Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad će to iran žestoko da osudi i još žešće zaprijeti...po 165. put ove godine,kao posle smrti glavnog generala,ambasadora pa čak i svog predsjednika
Možda ak i podignu prst.
Bez podignutog prsta prijetnja se ne pika
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A šta kažu sada šibicari iz Ha-masa i Hezbolaha? Jesu li zadovoljni? Zapalili žbunje a sad gori šuma i sve ostalo sa njom. Radikalci, sa koje god strane oni dolazili, nisu nikada napravili dobro za građane. Mržnja i nasilje ne mogu biti dio dobrog rješenja.
75 godina pali te šume izrael. Probudi se medvjede
75 godina se ne uspiješ izboriti za svoje pravo, što više radikalizuješ se i onako nejak počneš čačkati mečku. Svijet nije pravedan a sreća ostaje na strani spretnijeg.
Isto tako je Hamas na početku radio. Otmi i likvidiraj civile pa onda pjevaj i pleši kolo oko njih i veseli se. Poslije ih ovi uništiše i šta sad? Ko je tu onda profitirao? Odmah Hezbolah nastavio pa prijeti pa ovo ono za Izrael. Ovi odgovoriše i polako i njih središe i šta sad? Pa je Sirija malo zaigrala mečku pa i njima smaknuli par vojnika. Šta je sad i ko n aredu?
Kakve su to drzave gdje je paravojni pokret jaci od drzava, smijesno. To je htio i Alija.
Evo sad bombarduju hutinije u Jemenu.
Ima l' koji da je ostao iz komandnog kadra il' moraju novi na obuku?
Bake je na pola koplja
Zar ovdašnji komentatori ne rekoše "Naslijedit će ga i gori, i stalno tako u krug". Nema višeee
Odmorite jedan dan
Ovo ko igrica sad valjda dolazi onaj lik BOSS
Mora da zive u strahu, nema drugog nacina.
pogledajte članke na istom potralu, koliko Hamas I Hezbolah upućuju projektile prema civilima u Izraelu. precizan vojni odgovor nije ok? makar I kad se teroristi kriju među civilima kao živim štitom? jeste li vidjeli druge snimke nakon pejdžera? masovno ozlijeđeni su muškarci stari 20-30 godina, prema snimkama iz bolnica.
Prije će Emanuela Kanta razumjeti nego tebe.
Sve je ovo suludo, jer vodka nikada neće faliti ma koliko da ih ubiju, a pokret je pokret i on neće stati. Pitanje je samo koliko će se još života izgubiti i ko će sve na ovome profitirati. A kraj, pa kraja ovome nema
jedan po jedan. precizno. a ne suprotno, u pravcu prema civilima Izraela bez navođenja projektila I bez intelligence podataka o whereabouts cilja.
Zaniljivo da niko ziv ne pominje koliko je civila i djece pobijeno ovim brutalnim razaranjima gdje su zgrade nestale sa lica zemlje.
Niko ne spominje kako se teroristički lideri koji znaju da su mete kriju među civilnim stanovništvom bez imalo brige za narod