Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Bogu pa se smanjuje broj umrlih. Ali i dalje goruca stvar, u drzavu nam se ulazi bez testa. Zarazene osobe se mogu kretati doduse samo do 21h. Besmislica. I dalje niko nista ne poduzima po pitanju nacina ulaska u drzavu.
ma mora se shvatiti da pcr ne znaci apsolutno nista. na hiljade slucajeva imas kaze bili negativni i zavrsio sa teskom klinickom slikom. i obrnuto isto. ne postoji nacin da rijesis osim vakcinacije. ali vidis da nas trpaju sad nekim pricama o ratu jer su nesposobni da ih nabave, jednostavno.
U drzavu ti ulaze zdravi ljudi nego ti se kani kafane...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hmp, dva tri dana smo se drzali na 70. Nadam se samo da necemo prema gore. Dojadilo brate vise ovo :/
Samo zadrzat policijski sat,to je kljuc...sve drugo se pomalo moze popustat
847 testirano 118 zarazeno , zasto se ne testira 3000 kao do prosle sedmice ? Nazor hocete da je stanje bolje a nije , i vi lazete kao i oni do prije 3 mjeseca
Ovo je samo za KS. 3000 i vise bude za BiH
e ovo je već detaljan report...
lazu pitajte pokop za statistiku oni znaju najbolje
Ovo su sve lazni podatci, Senad (Take Tv) ce nam veceras reci tacne podatke, samo da ih dobije od kontaobavjestajnih sluzbi
UKIDAJTE POLICIJSKIIIII
UKIDAJTEE POLICIJSKIIIIII
UKIDAJTEE POLICIJSKIII
Države s NAJVIŠE UMRLIH na 100,000 stanovnika + sve Ex-Yu države: 1. Češka (264), 2. Mađarska (256), 3. BiH (236,1**), 4. Crna Gora (224*), 6. Makedonija (209*), 8. Slovenija (199,5), 19. Hrvatska (158,8), 36. Kosovo (108*), 59. Srbija (84*) ..... [podaci za 16.4. * = podaci od jučer ** = nepotpuni podaci]
Ovo poboljsanje situacije! NEKI i dalje zagovaraju skracivanje i ukidanje policijskog sata a mi medju prvima u svijetu po smrtnosti. Bitnije je da se otvore ugostiteljski objekti (kostalo nas je to bahacenje citavu zimu) nego skole, fakulteti.
ostani kuci i siguran si
Ko je ovdje ludji, bezobrazniji i neodgovorniji, kompletna vlast ili neodgovorni podkupljeni podanici vlasti. Cacnuh one najbogatije koji strajkuju a citavu zimu razvaljivali dok smo se mi cuvali zbog sebe i svojih najdrazih ali uz njihove konstantne podsmijehe.
Boli me k Jeb8 vas bog sve svi pomrli sad
pa nije Bog kriv sto si ti poglup :)
Opada dobro je
Sve dok je zarazenih preko 1000 u BiH...i smrtnost ovolika...ne znam čemu radovanje....KS ili drugi kantoni ..isti vrag... Samo se tješimo..
30.05.2021 Svi na Trg Krajine u Banja Luku !! Velika podrska Jevrejskih Organizacia iz Diaspore !!
Dok ne krene dijaspora bez testa.....