Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije bilo negativnih??? 😁😁😁
@burgija MashaAllah!
dudlaj ga bulevarchek...idi cuclaj kasiku
Sabit iz Tarcina vam zavidi 😅
Šta kaže Šeranić
Ma posalji to Dodiku,,nemaltretirajte raju ubaci koji sapun kabas ,nek se nadze
Testiraj dnevno 1000 minimalno !!!
Pozitivni ima samo u republic Sumskoj.
Hahahaha 65 testiranih,al je masovno svaka Čast! Nek su oni otvorili skoro pa sve i pustili da se krećemo pa smo k'o ovce navalili da hodamo. Nemogu finansirati plate i doprinose pa kontaju pusti stoku nek steknu imunitet krda,kakvo testiranje kakve trice.Eee koji smo mi jadovi!
Ne valjaju testovi 😷
@BulevarMalinice ovde se peru ruke i svako ima svoju kašiku
Dakle stvar je vrlo jasna, kasikice u eresu uzimaju danak. Buljevari ponovo stvaraju klastere kasikica...tek narednih dana se ocekuje jos veci rast Buljevar - onaj koji mrzi, odgojen da kolje Bosnjake. Definicija po Karaklajicu
65 TESTIRANIH UZROKA AKO NEMA NEGATIVNIH IMAJU POZITIVNI... Nek vam Sabit iz Tarcina bude urednik,ovaj je za ljecenja 100 %
Ima li trudnih -:)
Lazete
Ovo govori da se u Sarajevu ništa ne dešava i da ljudi iz Sarajeva ne putuju puno,
Cak 65🙄,sve se bojim da ne potrosimo testove znam ja da je receno masovno ali 65 ipak je cifra😂😂😂
@efedrin Više i ne spominju masovno testoranje. Znaju da ko više testira i prati žarišta, taj ima više i zaraženih. Ovako svima dobro.
Nije ovo tacno.167 testirano samo u kcus.
Samo 65 testiranih i to vam izvjestaj
167 samo u klinickom,sigurno.Nije im tacan podatak.Jos Mostar,Tuzla-gdje je to?