Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje godine je otvorena, ima li garancija izvodžača radova na taj objekat?
Imaju, ali kako će preko garancije pare oprati?
Nova dvorana 2-3 godine kako je otvorena,čemu sanacija? Pola miliona KM novca poreznih obveznika?
koldzo je ko šupu sklepao samo da je otvori od izbora, ali legure glasača su bile neminovne
ovog tanovica kad vidim, nmg u halu 3 dana
Pranje para, nedavno izgradjena i vec sanacija pa nije kartonom pokrivena da vec prokisnjava? Izvodzac radova treba sanirati stetu!
Jel ovo ona dvorana gdje je adi karatas bio direktor,pa se za.ebao pa sebi uplatio 100 milja. GRESKOM
Dakle , dvorana je otvorena kada je Neđžad Kolđžo bio načelnik Općine Novo Sarajevo. Podsjećamo, sportska dvorana na Grbavici svečano je otvoreno u martu 2016. godine, a njena izgradnja koštala je oko devet miliona maraka. Od samog otvaranja počeli su se pojavljivati nedostatci i problemi, no po svemu sudeći nadležni nikada nisu zatražili od izvođača radova da ih otkloni ili nadoknadi nastalu štetu.
Fadile mi moje,dugo nam je i trajala.....hahaha ocmi
Austrougarska dala 100 godina garancije haaloooo ovi ne mogu ni par godina
Nwmožete okrečiti šta je Koldžo napravio
Trajalo do garancije...
Načelnik Nedžad Kolđžo ispred stranke SDA , 2012-2016 pa 2016-2022.godina , Gradnja sportske dvorane počela je useptembru 2010. godine, a radovi su izvođeni fazno, u skladu sa obezbjeđenim finansijskim sredstvima. Prva faza radova podrazumijevala je građevinsko-zanatske radove.
Kad li napraviste dvoranu, a kad li je prije renovirate?
kvalitet radova, relativno nova dvorana oni moraju vec mjenjati krov, uzas
Nemar i javasluk fakturisati Koldzi.
a nova dvorana
Unigradnja radila prije nekoliko god. i opet remont.Boze sacuvaj, ima li u ovoj drzavi kraja za uzimanja para ali niko ne odgovara ni zasta.