Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Specijalna operacija je ušla u treću godinu i do sad su ruski agresori osvojili samo 18% Ukrajine! Šta kažu ruski agresori koliki su njihovi gubici i što tako sporo napreduju!?
Oni napali Ruska sela duz granice i sad im kriv djavo...
Putin - predsjednik propale nacije, zvani "Crvena linija 39763257" Kukavica, onako mali... pile do svake koske u tijelu. Onog momenta kad Nato udje u Ukrainu, sve njegove crvene linije ce postati besmislene i predat ce se u Hag, jer ce se u Rusiji stvoriti previse opasnih neprijatelja za njega. Rusija je gotova, njena granica je bila u Berlinu, sad je pred Moskvom. Obile se o glavu lazi o svemiru, cimpanzama, kujama i nuklearnim rakerama. Rim dolazi po svoje...
samo je potrebno pogledati istoriju: praksa slavenskih vladara je izdaja vlastitog naroda spasavajuci vlastitu glavu. No to nece spasiti Rusiju od propasti, jer rusi su narod naucen da robuje, najvrijedniji je to resurs za osvajace poput Evrope. Istorija, cista istorija koja se uvijek nepogrijesivo ponavlja.
Ah predaju teritoriju rusiji ili ameri spremaju neki napad
Rat je prakticno gotov i sad nastaje ono najgore a to je ciscenje.Zeleni pacov kako ga vecina Ukrajinaca zovu je definitivno gotov.Zali Boze toliko mrtvih.
I putko ništa nije napravio ko srbi nikakva velika rusija ni srbija živjela Bosna i niko više
A kako su mediji pisali, ja samo cekao kad ce Moskva past
kafekuharica je dosla do Smrdeljeva blizu Moskve jer je nebranjeno sve zivo unutar Kljusije.... najbolji dio ruske armije je trenutno na zapadnom frontu i zato biljeze uspjeh...... obzirom na to cinjenica da armija koja je totalno nespremna usla u odbranu vlastitih teritorija protiv apsolutno opremljenog i angaziranog neprijatelja, pruza nevidjen otpor uz manje odmake je nevjerovatna cinjenica.... to je konjino jedna od najvecih armija na svijetu.