Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj djed poklonio ogromnu livadu IZ za mezarje. I sta gospoda rade: naplacuju ukopna mjesta. Zavrsili na sudu i svim porodicama morali vratit novac.
Ne palamudi, anonimus čija validnost komentara je upitna... Napiši ime i prezime svoje, pa da te se javno pita, da te se kontaktira od strane medija za te tvrdnje... Da to sve izjaviš lijepo napismeno. Otkud mi znamo da nisi jedan lažov u moru njih...
Kada neko uvakufi zemlju, objekat ili nesto IZ onda tim raspolaze. Dobar dedo bio steta sto nije unuka naucio.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Najgora mraka iz Islamske zajednice. Naplatili bi zrak na dzenazi...
Moja nana kaze da su ovi u Titino doba znali gdje im je mjesto, to jest, drzali su se samo religije i nisu smjeli gurat nos u politiku. Inace, slazem se. Da mogu, i zrak bi ljudima naplatili. Zato ovi iz IZ se svi u mercedesima vozaju, idu u Kuvajt, u Dubai i ko zna gdje jos. A bivsi reis Ceric ima vilu u Sarajevu i luksuzan stan u Becu Od cega, pitam se? A reis kavazovic krije svoju imovinu k'o zmija noge.
Vidis kako je dobro ovima u IZ . I ti se bar uclani , pa malo medzu ljude da se edukujes, malo druzenja mozda nesto i naucis pa ces vremenom shvatiti da to nije bas sve tako rekla - kazala.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nevjerovatno... Komunjare srušile naljepšu medresu u BIH, a Tuzlaci pokušavaju oteti zemljište na kojem se nalazila.. Tuzlaci opet pronađeni kao Srbi.
Crveni Kmeri poslije drugog svj.rata otimali narodu najbolje parcele bez ikakve nadoknade a njihova sadašnja produžena ruka to koristi.Koliko ima nekretnina u vlasništvu crvenih Kmera (SDP) koje su njihova Bratina opljačkali od vjerskih zajednica i naroda ubiranju danas harač oko četiri pet miliona godišnje
To što ima svakakvih levata IZ i što su oni već duže vrijeme čisto preduzeće, a ne zajednica, ne znači da to treba verglati i u ovom slučaju. Ovdje je Grad Tuzla usrala i šefa i stanicu i to bi svima trebalo biti jasno.
Ne zna se ko je kriminalniji
Nepostojanje Zakona o restituciji omogućio je veću pljačku nego u Yu.
Nije to IZ to je stranka zelembaća. Zrak bi naplatili da mogu
Ovi iz Islamske zajednice traže medijsku pažnju, šta li?! Uporno se sa njima preko medija prepucavaju umjesto da to samo rade preko sudova.
Islamska zajednica je mafija u pravom obliku oni su ti koji prodaju zemlju za gradnju stambenih objekata u Tuzli
Davno rekao, najveća kriminalna organizacija u BiH je Islamska organizacija !
Ti si vjeorvatno srbin ili srpkinja koji zivi u Tuzli..
Vjerske ustanove u prošlosti nisu nikad kupile parcele. Tako da se može oduzeti. Osim ako nemaju papira.
koliko smo nepravedni kad ustavni sud postupi po ustavu . onda je kriva islamska zajednica . Pa nije ovo kumunizam da se vakuf otima i daje podobnima .
IZ prodaje zemljiste i ostvaruje profite. Mislim.da joj nije to u registrovanoj djelatnosti.
20 godina to zemljište propada. Tu se nalazila ruševina u kojoj su se narkomani okupljali. Da je gospoda iz IZ napravila makar dzamiju bili bi sretni jer gradjani Tuzle, a posebno Brcanske Malte znaju kakav je rizik bio navecer hodati pored tog objekta. Sutali su dok nisu culi da bi neko drugi mogao uzeti novac.
Tjeraj stoku u Zenici u napravili IS centar u sred grada a nemamo garaze niti parkinga koji bi zaradivao umjesto da crpe novac
Vjerski Centri najveci kriminalci