Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prijavite uredno policiji, oni evidentiraju i nakon par godina će te dobiti riješenje da se slučaj obustavlja zbog zastare. 2 puta iz mog iskustva.
ako imanju kamere sve im naplatiti duplo i renoviranje i kaznu ako nemaju pare ima tunel Hranjen treba ga probijati
pokri kamerama
Ono što imate od ženskoga roda u kuči!!!! Jel vam za ovo kriv alija drzava sda amerika rusija??
Bošnji je za ovo kriv Alija i Dodik. Ništa on sam sebi nije kriv.
Pa da li je moguce
Oprane pare na ovome
Ovo su sigurno uradile osobe mladje dobi, previse slobodnog vremena a premalo kulture. Izraz buntovnistva na sasvim pogresan nacin. Rijesenje je pronaci odgovorne i novcano im naplatiti vracanje parka u izvorno stanje.
Kroma njonci
Mozda ova omladina iz Cajnica sto dolazi..al nije bitno ko..to treba mjestani i komsije da prevaspitaju tu djecu cija god bila...sipka je iz raja izasla..
S.... Uspavat
e ako je ovo najljepsi park i najbolje sto oni mogu pruziti gradjanima, nek su razvalili. i svaki iduci na kojima su oprane sestocifrene svote treba isto ovako zavrnuti do neupotrebljivosti. djeca mogu bilo gdje sjest i gledat tik tok. vise ni trotoar nje hladan.
kad Komunisti preuzmu vlast sve poludi
Ima li u Goraždu igdje nadzorna kamera??? U centru grada vam ubiše onog Raščića i nikad ništa niste pronašli...nesposobnjakovići!!!
ma kakve kamere ljudi vise, kad je ko koga kod nas prepoznao, identifikovao i sl. (osim sabahete klepotmanke)
Na u bivsoj SFRJ ( osim u sloveniji ) treba uvest diktaturu. Jedino tako normalno funkcionisemo
Slažem se 100%
Nakon 16 vijekova - povratak Vandala
Čini se da su neki odlučili "uljepšati" dječiji park vandalizmom jer, zašto bi djeca uživala u ljuljačkama kad mogu gledati kako odrasli uništavaju sve pred sobom? Baš kreativno korištenje slobodnog vremena..
Malo više Pekmeza koristili
kako moraš biti g.up da bi ovo uradio