Snimili video o domovini
435

Više od 300 učenika zeničke škole na jedinstven način čestitalo Dan državnosti BiH

E. M.
Više od 300 učenika Osnovne škole "Vladimir Nazor" učestvovalo je u stvaranju jedinstvenog video snimka kojeg je škola snimila povodom nastupajućeg praznika Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

Bh. građani na razne načine obilježavaju Dan državnosti, bar oni koji ovu državu smatraju svojom, dok drugi njeno obilježavanje zabranjuju.

Ipak, učenici Osnovne škole "Vladimir Nazor" pokazali su jedinstvo u svom videu u kojem su pjevajući stihove pjesme i na brojne druge načine pokazali i ljubav prema domovini.

DJECA DOMOVINIBosna u inat jaka stamena, Hercegovina od kamena!Povodom nastupajućeg praznika Dana državnosti BiH, više od 300 učenika od prvog do petog razreda naše škole pod vodstvom učiteljica i direktora učestvovalo je u kreiranju videa posvećenog rođendanu naše domovine. U svaki snimljeni kadar utkali su komadić snage, jedinstva, zajedništva i ljubavi prema jednoj, jedinoj, domovini Bosni i Hercegovini.- Ponosni smo na naše vrijedne učenike koji su dali svoj doprinos i pokazali šta se sve može kad se male ruke slože.

Posted by JU OŠ "Vladimir Nazor" Zenica on Friday, November 24, 2023

"Bosna u inat jaka stamena, Hercegovina od kamena! Povodom nastupajućeg praznika Dana državnosti BiH, više od 300 učenika od prvog do petog razreda naše škole pod vodstvom učiteljica i direktora učestvovalo je u kreiranju videa posvećenog rođendanu naše domovine. U svaki snimljeni kadar utkali su komadić snage, jedinstva, zajedništva i ljubavi prema jednoj, jedinoj, domovini Bosni i Hercegovini", stoji u objavi na Facebook stranici škole.

Na kraju su dodali da su ponosni na svoje vrijedne učenike koji su dali svoj doprinos i pokazali šta se sve može kada se male ruke slože.