Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledaj ti samo imena ulica i sve će ti se samo kazati.
Samo nastavite srbovati i ovako će vam biti svaki dan.
To je ta napredna republika Srpska
Čuj Dobojka?!?! Izgleda da je EmDži polupismen, a hodao oko škole puno više nego u šoli... Ako je u narodnoj pjesmi bilo riječi o Dobojliji Muji onda bi trebalo da je ovdje riječ o Dobojlijki, a ne o Dobojci, što je ličmo ime...
10 maraka,sta bi rekla za BH Telecom, dajemo vise, udaramo vas po usima jos vise.Dode ti koverta za neplacen dug iz 2014 godine 700km za internet, gdje nemaju nikakav ugovor da si potpisao nit ista i Moras platiti ili ce plijeniti imovinu, auto i sl...Drzava BiH, idemo jace, idemo bolje!!!
Ej, srpski narode za šta si se borio?!
a prokleti doboj
Sve to porazbijat
Srpska sirotinja kmeci na drustvenim mrezma zbog 10 KM kazne
Srpska sirotinja nije u stanju osposobiti sistem za naplatu parkinga. Evo moze li ovako?
Pripjat
Te pare idu kao u budzet grada ili neko ukrade ? Cudno da ovi u doboju nisu cirilicari kao u Bl
Pa eto, piše da kupi na kiosku.
Doboj lol
Sto ne plati na trafici oni daju tikete i naplacuju parking.
10km kazna? I ovo je stiglo do novina? U zemlji u kojoj se sve raspada, pa i sama zemlja, mi pricamo o navnodno neposteno naplacenoj kazni od 10km? A pri tome bih se kladio da u blizi sigurno postoji i automat koji radi. Plati cenera i ćuti.