Komentari (290)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ovo klošar, stvorio je Rusiji neprijatelja za vijeke vijekova.
On i nema prijatelje, samo sluge: Milanovića, Čovića, Vučića, Dodika i Lukašenka.
Oni nikada ni nisu bili prijatelji. Ukrajina i njena razna plemena Polovci, Badžanaci-Galicijani (Patzinak-Nakh), Volohi, Guculi, Tatari, Turci Oghuzi, Mongoli, Polinjani, Derevljani, Hazari, Ugorci (ostatci Mađara i Avara), Osetijani-Alani, Rosijani (Rusini) itd.. ujedinjeni pod nazivom Ukrajina (U državi) su svaki na svoj način imali loše iskustvo sa Moskvom. Jedino turkijski dio (i mongolski i iranski (Alani)) je Moskoviji nanosio probleme nekada davno.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Island ima najvecu blagodat sto uopce nema komsija, blago im se....
A što ne bi Ruska vojska napravila puč. Mislim da je vakat.
“U ratu država daje topove, bogati volove, a siromašni svoje sinove. Kada se rat završi, država uzme svoje topove, bogati dobiju nove volove, a sirotinja traži grobove.” Dimitrije Tucović ( 1881-1914)
....
Čitam nacist, fašist, nacionalist. De mi objasnite kako to da čečeni muslimani, koji su vojno poraženi od Rusije idu eno masovno da se bore za Putina. Čovjek im je dao sve. Zamislite da Bošnjak iz Srebrenice ide u bitku za Vučića? Apsurd jelte....
rusovlasko🐽
Poruka narodu Ukrajine, ostanite i hrabro se suprostavite ruskij agresiji. Ako je mogao afganistanski narod, mozete i vi! Ako je mogao bosnjacki /bosanski narod, mozete i vi. Slobodu vam niko nece pokloniti, sloboda se gradi potocima krvi! Bolje grob, nego rob!
Sto srbadija orgija...sta bi tek radili da napadaju neku islamsku zemlju??
Umjesto da gradi Rusiju i da napravi Rusiju silom on ratuje ko kreten Rusija ima potencijala ali debilizam ko kod nas
Ja medjeda, pa na njegovim vratima se vrsi pobuna, crveni trg gori, tisuće naroda, na ulicama, zele da putin međed bude smijenjen....a budale majko mila...ko da mu Dobrica Ćosić piše govore..
Ja pozivam ruse da izvrše državni udar.
Mrš majmune
Sirenje NATO-a je ozbiljna prijetnja sigurnosti i stabilnosti u svijetu!
Nato se ne siri na silu, svako ima pravo da odlucuje u svojoj zemlji.Gdje god su bili iza njih ostalo sivilo i bijeda,jesu vojno jaki ali su generalno bijeda i jad
STOP NACIONALIZMU STOKO ISPRANIH MOZGOVA. Bio Putin u pravu ili ne, mora mu se priznat da je unikat. PEACE!
I Hitler je bio. PEACE!
Treba pozvati rusku vojsku da oni urade drzavni udar
Koliko Srba i bosanskih pravoslavaca poznajete a koji su otišli na rad u Rusiju?
hahahaaa Eno ih puna Njemacka, Austrija, Francuska, Italija....svi u tako im mrskom i zlobnom Zapadu! haha i zive od tog trulog i pokvarenog zapada. I tako prezivljavaju.