Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte da nam vrijedjate inteligenciju molim vas. Nismo ni glupi a ni naivni pa da povjerujemo u to.
ma ovi se sprdaju s narodom
Statistika-skup lažnih podataka!! Smanjenje broj KDa se dešava zbog sve manjeg broja policijskih službenika, jer isti ne mogu da stignu zadokumentovati sva KD. Danas se policija na terenu premalo bavi KD trgovine opojnim drogama, nego postupaju samo po KD koja im se prijave i samoincijativno nemaju vremena, a niti žele da se bave otkrivanjem KDa trgovine drogom.
I mislim da se treba težiti da svake godine ima sve veći broj zadokumentovanih KD..to bi bilo uspjeh, a ne to lažno smanjenje broja KDa
U stilu najboljih SDA "opravdanja".
Pa dobro, troje ubijenih sugrađana ali OK je to.
Koga vi zavaravate, sebe ili narod. Pa pljackaju se konzumi u 7 sati navecer u sred Sarajeva oni pricaju o smanjenju kriminala. Covjeku neki dan u sred bijela dana oteli novcani, telefon i laptop, cirkus majkemi.
Sva djela u opadanju samo porast odlazaka ljudi vani
trend?
ima još do prvog aprila
Ja ne znam koga da kaznite više za bilo šta mi smo kažnjeni kao država odavno.Bijeda jad i čemer.Da nam bog pomogne
Otišli počinitelji za Aeu
EU*
Hahahahahhahah ne laži
Vidim sinoc u Rakovici ispred kladionice policijsko auto, kad u kladionici njih dvojica kruzr listice. Gdje nece biti smanjen broj prekrsaja kad ne rade svoj poso. Kaznjavaju neduzne, a za kriminalcima im mucno trcat.
otisli u njemacku i lopovi. pakuj kofere
Haj onda odo do konzuma kupit nesto
Izgleda da su isključili Dobrinju iz ove računice ;)
HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH