Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kreni od drugova Ipeta i Hasana Tanovica u nenajavljenu kontrolu koju si najavio
...drugovi iz SDP-a i NS-a nece biti obuhvaceni ovim kontrolama,ovo je samo za neistomisljenike.
....OD GLAVE TREBA KRENUTI😎👌 Sebiju za rogove i na silu je izvesti sa UKC-a.Kako je glupo uhapsiti portira, a zeljeti neku PROMJENU!? Zar ne??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
SRECA PA JE I OVA NENAJAVLJENA !!!!
Zamisli debila, najavljuju i jos neka im daju jedno mjesec dana da skupe certifikate koje nemaju
ali kretenu to je trebalo raditi još prije, .. i to treba raditi konstantno,... ali svi vi radite za pare i prešućujete velike probleme i krupne stvari, ali onda kada se desi belaj, treba vas sve tužiti ali ne u BIH nego u strazburu ,... oca vam e bem
je li opet nenajavljena
Zadnjih 15tak godina idem kod privatnog stomatologa iako sam zdravstveno osiguran.
Sad si se sjetio, pic.a vam materina svima
Prije par godina, ZZO TK odobri 1milion KM jednoj privatnoj supi, u kojoj nije zaposlen niti jedan oftalmolog, za pruzanje usluga iz oftalmologije. Istovremeno, za isti period, odobri 1 milion KM, Klinici za ocne bolesti UKC-a, na kojoj je zaposleno 20 oftalmologa. Napomena: nije SDA. Ko ce kontrolisati privatnike? Drzava. Ko im omogucava rad? Drzava. Ko unistava javno zdravstvo? Drzava. Ko je unistio proizvodne uspjesne firme? A obrazovanje? Sad, kao, privatnici su u ilegali, idemo u kontrolu.
Apoteka u TK izda lijek na recept i na tom receptu uzme 1 KM, od ZZO TK. Kad isplacuje platu, magistru farmacije isplati 450 KM, ostatak u ZZO TK isplati DZ-u Tuzla veliku svotu, u svrhu dentalne medicine pacijenata. I pored toga, registruje se 70 privatnih stomatoloskih ordinacija, jer u DZ Tuzla ne pruzaju uskugu za koju su dobili novac. Isto vazi i za ginekologiju, sada i pedijatriju, radiologiju...
Apoteka u TK izda lijek na recept i na tom receptu uzme 1 KM, od ZZO TK. Kad isplacuje platu, magistru farmacije isplati 450 KM, ostatak u koverti. OSTETILI SU ZZO TK. Privatna bolnica, dobija pacijente na uputnicu, na trosak ZZO TK. Kad placa sestru ili doktora, da mu 500-1000 KM, ostatak u koverti, na stetu ZZO TK i PIO fBiH.
A prije nesrece nije bilo potrebe da krenete u veliku kontrolu svih privatnih zdavstvenih ustanova?
ma bravo...kad se belaj desi i otkriju velike nepravilnosti vi onda krenete radit kao nesto....a sta je do sad, gdje je vasa odgovornost...
Prekontrolisite KC...Pa jbte odoss svi doktori,anesteziolozi,fus respiratori,amnezije,diplome...Sta jos treba da se to izvede na čistac?
Klasika, prvo se treba desiti slucaj, afera, smrtni ishod, pa onda na sva zvona vladajuce elite nastupjau pod velikim naslovima... idemo u provjeru, kontrolu, preispitivanje i sl...to ste trebali uraditi na pocetku mandata, a ne sad kad je ugrozen zivot djevojcici, nesposobnjakovici jedni...
Na SSST ni jedan nastavnik nema udlove da ga izaberu a svi prifesori.Uzas
Nije Sebija dzaba otpustala
A DRŽAVNIH!!!! PA DRŽAVNE USTANOV, PREDUZEĆA I SVE OSTALO JE PERSONIFIKACIJA ZA KORUPCIJU I NEPOTIZAM. ČEKAM AN KAD ĆE SVE BITI PRIVATNO. STOTINE MILIONA NAM OTIMAJU PREKO DOPRINOSA, PONAVLJAM OTIMAJU, I OPET IMA USLUGU NULAAA, SVE KORUMPIRANO, IZMIŠLJAJU SE RADNA MJESTA ITD. kAD ODES U PRIVATNU KLINIKU DOČEKAJU TE KAO ČOVJEKA, ANE U DRŽAVNIM KAO SMEĆE. UBIJEĐEN SAM DA JE KRIMINALA 1000 PUTA VISE U DRŽAVNIM USTANOVAMA.
privatne zdravstvene ustanove sluze iskljucivo za tesku pljacku i pranje para i unistavanje siromasnog naroda.to ne treba kontrolisati to jednostavno treba unistiti, jednom slabijom nuklearnom ili jacom napalm bombicom, zajedno sa onima koji bi to kao da kontrolisu.