Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma idi u pcku materinu
Vučicu ti govoris o nasljednoj monarhiji i diktaturi. Zar Srbi nemaju istinske dobronamjerne lidere?
Ma koga boli 🦆 za tobom i tvojim izjavama..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ahhaahaahahahahga
Ovaj je gori od Milosevica...
Monarhija Vucic.Dakle, otvoreno je upravo priznao da je od Srbije stvorio dikatatorsku državu. Članovima obitelji Vučić vlast ostaje u nasljeđe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako te ubiju nije problem, ostaje ti Kum Mile.
Kada budem mrtav i beo
Kakav si ti plačljivko!? Zbog tvoje PATETIKE i svih ekstenzija iste, ne bi me začudilo kad bi i riječ "evoluirala" u VUČETIKA. Pa doookle više, Vučko, svima si dozlogrdio s tim tvojim budalaštinama?
Kakva budala!
Puk'o ko kokica....
Hahaha patetike, ako te ubiju, ko ti je rekao da će te naslijediti brat i sin itd itd, ja budale,ovi političari, a i naši misle da im familija treba vladati, a svi su govorili Ziro diktator vlada 40 god baš oni, a njih ne možeš maknuti ni silom.
Sve može samo fotelja da se ne dira
Ako Vučić ikada ode, ne piše se dobro..opcije iz opozicije su u najmanju ruku očajne
Najbolje je da se ti ubiješ i to je to. Nema potrebe ići dalje.
zna soson da ce na izborima uz pomoc eu i zapada pokrast izbore kako hoce...a njima je u cilju da ovakav neko bude na vlasti...sto veca nestabilnost bolje za sve
Porodica gej orijentacije
dinastija Ming
Za koliko si ti života kriv dobro i hodaš uopšte
Ovo je sve od vakcine protiv korone, a 5 G da i nespominjemo
Ha ha, majko mila koji je ovo debil, 🤣🤣🤣🤣