Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je VUČIĆ dolazio u RATU oko SARAJEVA, tako i sin mu dolazi poslije rata oko Sarajeva !!! FAŠIZAM sa OCA na SINA !!!
Bio pomoćnik Riste Đoge ...
Pregledaj snajpere svoje cetalju imas na yt kod onog francuskog novinara
Vojvodina samostalna uskoro!!!
ABd i to dozivim... Naroda radi... pate pod vodstvom Srbije...
Pa sta mislis da smo mi glupi i nasjedamo tvojim lazima. Isao je jer si ga ti poslo’ . Hoces reci da je i on novinar kao sto si ti bio na Jevrejskom groblju sa snajperom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma ko vam jebbe matter obojici. Nebitni ste.
Svi političari su mafija
Sto će on ovamo pa isto tata svoj kada je dolazio u ratu hinje jedne zabranio bi ja bagri ulazak u državu svakako prevencije radi
Vučić senior je tukao VelUšiće sa Jevrejskog...
Lektori, ba, trebalo je napisati: "Vučić o prisustvu SVOG sina..."
Ajde ba ne smarajte vise
Ovaj lijevo od njega mu je čača,pogledajte ko blizanci, Mali je kukavičje jaje !
sto Musliamana za jednog Srbina..Fasiti ostaju Fasisti..
Vidim vi kao legalista ste vaspitali sina da ide na proslavu neustavnog dana manjeg entiteta. Pogotovo je to tragicno kada dolazi sin predsjednika susjedne zemlje bez obzira da.li dolazi privanto ili ne. Ali dobro znamo mi sta o nama komsije misle, historija nas je naucila sada smo nadam se pametniji.
Sta ova Usnija trabunja vise?
mislim da je ovim još jednom spriječio 3.svjetski rat!
Ja mislio Perhan, a ono Vučkov sinek...
Ovaj je nadvisio karađorđeviće. Umjesto republika SRB mijenja se naziv u gubernija SRB. Kraljevina ili carevina neće garant.
AV je taj koji pravi bombe izmedju bošnjaka i svog sina. Šta će se desiti kad ne bude više preCednik?
Glumac je Vučić, talentovan. Teatralan. Od nebitnih stvari napravi dramu. Padne avion pun oružja u Grčkoj a on u roku od tri sata smisli prevaru da odvrati pažnju krezavih gejaka....i svaki put tako.