Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik popiso sve bih politicare
Bravo kralju, bošnjaci te vole jer si iskreni prijatelj. Pokazao si se kada je najteže 😍🥰 Pozdrav iz šehera 😍😍
Lik je popišao naivne budale poput tebe
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Hvala tebi Vucicu, prije sam te mrzio, nakon ovoga si mi drazi. Jest da si mafijas al si ovim pokazao veoma lijep gest. A ovi Izetbegovici, Novalici i kompanija pusite ku*ac i nestanite vise sa lica zemlje. Na vasu dusu su svi oni koji su umrli od oktobra pa do sada jer nema vakcina. UMRITE KLOSARI TO VAM JA ZELIM.
Samo da se vakcinisem pa pravac preko granice. Good bye Mr. Bakir, wish you to die as soon as possible.
i ovi su isto mafija
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovako su Bosanci tj. Muje gluperde, telad, ljubili ruke Mladiću u Srebrenici kad im je dijelio čokolade a klao očeve i sinove. Ramo dozivao Nermina haj kod srba neće ti ništa. Sad njihovo potomstvo koje je naselilo bivši grad a sadašnje selo zvano Sarajevo ljube i veličaju agresora koji je snajperisao po istom. Bravo Vučiću, samo nastavi ovu partiju i Bošnjo će za 20-30 godina negirati i genocid i agresiju
Bio, vaknisao se. Zelim svim svojim Bosnjacima na baterije da porucim da od ovih par hiljada vaknisanih ljudi, neka se spasi 10 zivota to je 10 zivota vise spaseno nego sto je Bakir spasio. Nema potrebe da zahvaljujete vucicu zahvalite volonterima i doktorima koji su ovp ispratili u srbiji i koji su nas primili kao svoje. A nazovite svoju covid ambulantu pa da vidim kad ce vam se bosnjo javiti.
Zato ako nemate pametnijeg posla, pustite se seljacke price i zivite svoj zivot u miru i sa svojom porodicom u rahatluku. A ove ljude prestanite osudjivati jer zele da zive poserem vam se u patriotizam lopova i kriminalaca a necete imati sta da jedete ako se ovo vako nastavi bez vakcinacije. Lp
Ma mozes ga mrziti ili voljeti, ali lik je 'el presidente' u pravom smislu rijeci. Mozemo mi sada naglabati i traziti dlaku u jajetu ali te vakcine je platila Srbija, kao i sve one doktore, prostore itd. Svaka cast.
Svaka cast za ovu gestu.Sve te vakcine covjek je platio.Mogo je te pare uzeti sebi kao sto mnogi rade.On to nije ucinio,vec pomaze i svojim gradzabima i gradzanima regije.Nasi pokiticari,kupuju sebi skupocjene automobile.Interesantno,tu se nadleznost nedovodi u pitanje kao kod nabavke vakcina.
Covjek je izdominirao.
Gospodin....
Tamo nam je glavni grad (Beograd), a Alija se prevrce u grobu zbog sina kojeg bolje da je izdrk**
Premijerka Srbije izjavila da su pozvali komšije da ih vakcinišu da ne bi bacili vakcine. Dakle u Srbiji neće indijske vakcine. Otpad se baca cukama. Dakle, to smo, odnosno oni koji su se utrkivali da idu u Srbiju. Žalosno sve skupa.
Vjerovatno po prvi put u istoriji ljudskog roda, pojedinci pokušavaju predstaviti obostranu upalu pluća i smrt od iste kao ultimativni dokaz patriotizma.
mamu ti genocidnu.
klix ne bi bilo lose da bacite jedan clanak o pokojnom Vladimiru Cvijanu da ne bude da u srbiji cvjetaju ruze
Lik dokazao da je najsposobniji uz regionu.
Sto Vučicu nekazes istinu da im rok ističe za tri dana!!
Ovaj naivni Bošnjački narod stvarno nije normalan, ko je god tamo išao na vakcinaciju neka preispita prvenstveno svoje psihičko stanje. Ne vjerujem ni svom ćaći uvijek sve a kamoli Vučiću. Bog sami zna šta ste vi tamo primili u toj vakcini, jer vi očito niste sigurni je li to ta što su vam rekli da je primate, koliko ih ne zna ni kako se zove primljena vakcina ni hoće li dobiti drugu dozu baš te navodno iste, sve je to sumnjivo. Neka vam je Bog na pomoći jer ne znate šta radite!
Neka se Bosna prestane pretvarati da je država. Imaju himnu bez riječi i lošu kopiju zastave Europske Unije. Treba se ukinuti skupa sa RS-om koju smo stvorili 1995 i vratiti Hrvatskoj.