Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komentari da je rade pred izbore: 3, 2, 1... Jel i pruga pred izbore? Kruzni tokovi pred izbore? Sve sto se desava, sto Sarajevo dobija novi sjaj ovih par godina, sve to pred izbore? Ne budite smijesni ljudi i priznajte da ova vlada radi odlican posao.
Psi laju asfalt se puši
Haha pa lupaju kredite koje ce nasa djeca vracati, jeste li realni vi?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
trojka odlicna, promjene vidljive golim okom
Aha cifraju ulice a prodaju državu. Jako naivno je gledati vlast samo kroz šminkanje vanjštine...
Gunsmith, pa prije smo imali prodavanje drzave krs od ulica, fasada, prevoza i svega, pa reklo bi se da se sad barem nesto radi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ima važnijih cesta i transverzala, zašto ovo sada uopšte nije propala to se nekom namješta posao. Niti proširenja, luj trotuar rekonstruisali ste trg kod Djece Sarajeva, neke neravnine, moraš u patikama šetati, štikle ne dolaze u obzir, zapeti i pasti ko od šale hebem ti projektanta.
Prvo krediti kojim se zaduzujemo su nepovojni krediti. Gras pun uhljeba a milione duzan. Drugo nek Steta pokaze ugovore po kojoj cijeni se radovi izvode Kinezi novac ode vani. Strabag strana firma. Unistili su domace firme ne govorim sad o Trojci nego od SDA pa nadalje. Jedini opravdan kredit je fabrika zaposljavanje i izvoz iz tih vrijednosti gradit a ne iz kredita. Drugo onaj sto proziva da neko sjedi kuci bujrum samnom u Skladiste da te provozam na paletaru 12 sati radi na zvizdanu.
Auuuu,svaka cast adminima,bas su se potrudili sa top komentarima.Inace,naravno da se radi o predizbornim radovima,ali nije u tome problem,problem je sto to rade u sred turisticke sezone.
Evo ciste one stubove za trolu prema Vogosci dva mjeseca pa pita li ko te ljude uzivaju li u guzvi svaki dan po 5 sati a mogu to komotno raditi po noci ili sto je jos ludze mogli uraditi ko sto su Zagreb i Beograd prije 5 god kupiti elektricne autobuse.Bit ce guzve na 32 stepena u najjacoj turistickoj sezoni ikad.
Ovo neko smišljeno radi da napravi guzve u sred turističke sezone da rastjera turiste.
Ima dosta cesta gdje je potebnija obnova poput one u samom centru Kotromanica iza scc
Ta cesta uopste nije toliko bitna, zašto bi se radila? Ali ni ova tramvajska pruga nije NEOPHODNA u sred ljeta
Jeli bila predizborna , pruga od Ilidže do muzeja , novih 25 trolejbusa , novih 15 tramvaja , i td i td.
Tramvaji su prokapali od kiše! Sastavljeni su vanjski dio OD PLASTIKE, bez mogućnosti vući- gurati tramvaj. Kad se pokvari NE ZNAJU ŠTA ĆE, ostave ga na ulici (već se desilo!!). Šminkaju grad a državu PRODAJU
baš u jeku turističke sezone i sff-a
Ja nikad ne vidjeh da turista autom obilazi grad...
Čitam komentare,svi govore o prodahi zemlje o kreditima i lošum stvarima,mene najviše brine što će sad biti takve gužve da će to biti katastrofa,treba se raditi i neka ali kako sad pred SFFi ,i treba li im baš toliko vremena....
Ne bi trebalo raditi u jeku turisticke sezone...
U pravo vrijeme i u prave cas,sreca pa nije turisticka sezona.
i nasli u spici sezone
Mandica zovnite da vam pomogne, ima i on finih ideja, npr. Da zacepi rupe na ogradi Miljacke
Kad je sezona turista vi dignete epicentar grada u zrak,e bas ste mi pametni svaka vam cast
dobro su se sjetili, pred SFF. Na vrijeme.