Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu Red Bull Showrun, u Beogradu svesrpski sabor. Jte, vremeplov, 21. vs 18. vijek.
Mazanje ociju gladnoj sirotinji pred jos vece jacanje drzave Bosne
Civilizacijske razlike
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Šarada za sirotinju.
Vucic i Dodik samo drze narod na rubu ,na tenzij ! A rezolucija , a Kosovo ...al eto pali se sirotinja
Ugurati BiH u NATO i sretno Srbiji ..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Galaktički Kralj prije 21 sat Ovo je orgijanje prikrivenih nekrofila. Obožavaju poraze, stradanja, žrtve, smrt.... Potrebna je psihoterapija!
Jel vam milokrad pjevo na kraju, 🤣
Agresori na okupu
Srbija i RS zajedno grade bolje sutra.
Sta bi sa RSK? I sa njima se gradilo bolje sutra?
Fokus na ekonomiju donosi prosperitet.
Pozdravljam izgradnju skole u Hondurasu! To ce donijeti prosperitet narodu Hondurasa, A steta za njih skoro nikakava. Kao neutralni su kada je u pitanju podrska Reoluciji o Srebrenici.
Podrška za RS je podrška za srpski narod.
Ekonomija kao prioritet donosi sigurnost i razvoj.
Vučić gradi mostove prijateljstva i saradnje.
Znači uskoro NATO 1999 drugi dio i Kapitulacija 2 kao ključ vašeg opstanka. Jer opstanak je vaš ekonomski interes. 🇧🇦⚜BOSNA⚜🇧🇦
Paganijada....
Na saboru nema predstavnika Srba iz Hrvatske, jer oni najbolje znaju kako to izgleda kad te "brane" radikali iz Beograda. Milorad Pupovac danas je kandidat za zastupnika u Europskom parlamentu, državljanin zemlje članice EU i sveučilišni profesor.
A gdje je Srpska Krajina?
Stočna pijaca….
Sve je isto kao i 1992. i imamo plus Rusiju😡ali ima i utjesnih cinjenica: Kako ce ovi genijalci motivisati sirotinju da primi oruzje i ide na nas🤔sta je tom narodu motivacija🤔da izgubi glavu zajedno sa svojom porodicom, a bogati da gledaju rat iz svojih rezidencija iz Srbije🤔
ne znaju vise sta ce od sebe, jad i tuga