Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije toga su mu ubili 3 sina i 4 unucadi i onda dodje neki pametnjakovic pricati kako on palamudi iz bonluka u Kataru. Nemaju pojma ni kako ni zasto je tamo niti zasto nije bio u mogucnosti vratiti se u Gazu.
Znam samo da se preko pola mikiona izraelaca iselilo odnoano pobjeglo iz izraela
A gdje on sto je on jedini pobjegoa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
izraelski zločinci ubijaju civile pred ocima cijelog svijeta, i niko nista ne poduzima
qatar brigada.udri pijesnice civiliziranosti
Klixe upali AI zadnja rečenica i nije baš OK ILI vam AI zaglupio
Pobjeda ili smrt
Vodje trebaju da su na sigurnom!
Genocid
Mi smo htjeli linijom manjeg otpora i dobismo razoruzavanje i 7. Juli kojeg se svake godine sjecamo.
i ovaj je Mossadov, to ptice na grani znaju
Ako ti komsije ne zele dati podrsku, sto se moraju davati bez veze ljudski zivoti,ako se zna da se ne moze nista dobiti sa superiornijim neprijateljem. Samo narod napaceni jos vise unistis, tako da se nece oporaviti jos za 100 godina.
Ima li neka prognoza gdje će prije rat prestati, Ukrajina ili Palestina? Besmisleni ratov, Ukrajina ne može povratiti kontrolu u zemlji niti Izrael može uništiti Hamas
Zanima me samo jedno normalno da niti jedan covjek nece podrzavati zlocine i masovna ubistva sa bilo koje strane ali da li biste toliko jadovali da nemate istu vjeru imena jeli to jedini aršin ...npr u Ruandi bio genocid 10 hiljada ubijenih dnevno necu nešto da vam ih je bilo zao ili što su samo plemena ili što su kršćani
Odakle se ovaj javlja? Iz Gaze nije sigurno.
Odakle se ovaj javlja? Iz Gaze nije sigurno.
Dobro je reko za ovoga Mahmud Abas , rat nam vodi čovjek iz Hotela u Katru.
i u mene Babo dade život i znaš šta ja imam od toga nemam Baba i država mi je dala .ura.
Ovome čovjeku možeš vjerovati. Kako smo mi Aliji mogli vjerovati?Poslao ženu u Istanbul, Seku u Zagreb, Bake u trezor....I ostali su bili van Bosne.
Plus alija radio za Udbu