Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze Amerika de Poljaci dajte Ukrajincima avione, pa onda poljaci kazu, poslat cemo ih mi u Ameriku la neka im Amerika da. Onda Amerikanci kazu ne neee... necemo ih mi davati to morate vi uciniti. E to je taj qrvinjski zapad necu ja de ti prvi i tako je Amerika mnoge gurnula u rat. Ne branim Putina za mene je ratni zlocinac ali koliko ima Rusije tolimo ima i Amerike u ovom
zbog toga je i putin krenuo na njih, ali opet zeznuo u proracunima. nije ocekivao ovakve sankcije, a jos manje da ce im otvoreno slati oruzje. s ovim sankcijama, vec polovinom aprila rusi nece moci vracati dugove, a ovo je i prvi put u historiji da evropska unija salje oruzje nekome, tako da nije bas da su skroz na cjedilu. poljski migovi su glupost realno. najvecu cijenu ce naravno platiti ukrajinci, ali putin je izgubio, bez obzira sta uradi vojno.
Apsolutno. Jedine žrtve su Ukrajinci i mi u ostatku Evrope, koji smo suočeni sa krizama. Ali da je ovo sukob velikih preko ledja malih, jeste.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Obom tipu jedino Putin moze da sacuva glavu. Mislim da je to polako shvatio. U Nemackoj nije bas siguran. Nego ne pisete nista o 16 bioloskih laboratorija na teritoriji Ukraine pod patronatom USA. Nije vise tajna. Ni teorija zavere. Eno vam u Vasingtonu Viktoria Nuland otvoreno govori da dokumentacija iz tih laboratorija ne sme pasti u ruske ruke.
Problem je sto su Rusi vec polovinu zauzeli. Oko polovine. Bice interesantnih vesti.
Pogledajte samo koliko je nebo čisto od kad je počelo sve ovo sa Ukrajinom. Sutra kad se probudite samo pogledajte u nebo. Nema više "Kemtrejls".
jado jadni
ovdje je Rusija najveći gubitnik, još će morati na kraju platiti ratnu štetu.
Gotovo je komičaru, do prije pet dana nema šta nisi govorio i sve je bilo u tvojim rukama. Ameri i onaj klaun iz Britanije su ti lijepo smjestili. Što bi nadrealisti rekli: tražili ste, evo vam ga....
drzava u ratu a on snima inteviju kao amerika sad popustila
jarane ne vredi ti, Krim je davno vec postao Rusija.. za to si bezveze tenzije dizo uvjek postoji kompromis a kao slabija sila moras biti sspreman vise dati nego sto bi inace..
Nije kompromis popustati papanima i klosarima.
Potkusuravanje velikih sila preko leđa malih naroda uz pomoć korumpiranih političara. Komedijaš dobro zna da ova predstava ima tragičan epilog, a realno ne čini ništa da ga zaustavi.
Ne boji se opkoljavanja Kijeva, jer se nalazi u Poljskoj.
Ernesto Che Guevara 21. stoljeća
Zelenskii, Ukrajina je u nacim ocima pobjednik kako god okrenes. Ne dajte se, i cuvajte svoje koliko mozete. Lako je biti general tudje bitke. Pokazali ste se kao heroji svi do jednog, a ovim pro-ruskim botovima, ima izac. .l.
da samo.je jedan izlaz iz rata, da sjednu rusi i ameri i da se dogovore, al.sad.je su u igri biolabovi pa sad ke.situacija napeta al sve se to lijepo rijesi uz hrpu dolara a narode ti gladuj i obnabljaj poruseno
Breaking News: Putin se odmakeo od dugmeta.
ovog se rijesiti sto prije dok nije poceo 3 svjetski rat. Zna se da ga njegovi Zidovi pritiscu al brate mani se “corava posla” i potpisuj da neces u NATO. Kako ti nije zao iz bunkera gledati kako ljudi umiru i pametovati
alijanse mogu izazvati veliko zlo, bez obzira s koje strane
Cela ova prica podseca na situaciju kad u porodicnoj svadji se pokusava reci da je supruga isprovocirala supruga da je napadne.
uništio svoj narod i zemlju, gurao svoju zemlju u Nato dok ima Rusiju u komšiluku sad poslje hiljade poginulih spreman je za mir