Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato prevareni dipl kriminalisti s akademijom FMUPa u SBK Travnik, nmg ni obićni policajci postat!
Oduzeti mu imovinu i ukinuti penziju, prodati imovinu da se pokriju troskovi koje je drzava kroz njegov kriminal pretrpila. Bavio se kriminalom za vrijeme radnog vremena, znaci nije zaradio penziju!!!! Treba jos traziti da vrati platu koju je dobivao u vrijeme kad se bavio kriminalom!
Nije sistem nakaradan nego ljudi koji rade u tom sistemu . Ko je proveo istragu kako je Galić saznao da će biti uhapšen ? Niko ,jer Trojka ima dogovor sa Čovićem , zato se ne olakšavaju ni Nerko ni Dino ,jer im od Čovića zavise funkcije . Zato Čović može obavijestiti svakog kriminalca da na vrijeme pobjegne u Hrvatsku ,uključujući i sebe .
Cirkus
Pa nije valjda da će čovjek u bjekstvu primati penziju?
Kakav odron treba da budes? optuzen za kriminal, pobjegao od zakona iz drzave, pa onda trazis penziju preko advokata