Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast, medju prvih 25 u spustu i veleslalomu, malo li je? Neka se i BiH zastava zavijorila vise jednom na finalu, sramota je da smo na to morali cekati 40 godina nakon Olimpijade...
Bravo!!!
Ko je ovaj ?
Mnogo ružan !
Ma realno dobar rezultat, sjecate li se onih skijasa kad smo ih slali na svjetska pa zaostanu po deset sekundi iza prvog🤣 Ona je konkurentna samo naprijed legendo💪
novinarklixa@dok je u veleslalomu Visočanka na 23. poziciji. U dva clanka opet ista greska novinara. Nije u veleslalomu vec u SUPERVELESLALOMU (tj. SUPER-G). To je velika razlika. Superveleslalom (i spust) spadaju u alpske brzinske discipline, dok veleslalom (i slalom) spadaju u alpske tehnicke discipline. Globalno, najvise se cijeni pobjednik u spustu!
Glavu gore! 🇧🇦
Gledao sam danas sa porodicom utrku, maksuz zbog tebe. Svaka ti čast i sretno u budućnosti. Nadam se da ćeš imati adekvatnu podršku od države i da ćeš naći sponzore za novu sezonu.
ako ovako nastavi napredovat, dogodine se može očekivati top 10.
Jedina od BH skijaša/ica koja je nešto postigla. Ostalo je sve bilo bacanje para u bunar
Bice još bolje samo naprijed, ipak si ti uradila više za BiH nego ovi banditi od politicara od prestanka rata.
Bravo djevojko, BRAVO!
Sve čestitke, nadam se da je ova sezona samo najava mnogo većih uspjeha.
Rad i samopouzdanje su formula za uspjeh bravo
Svaka čast, podsjeća me na Bode Millera, agresivna i ide na sve ili ništa. Heroina naša 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Nekako si izazovna Elvedina, ima u tebi “nešto”…