Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poruka Dodiku; Slušaj Baketa, Čovjek ti govori iz vlastitog iskustva!!!
Prestanite objavljivati šta govori ovaj riđi čovjek! On je potpuno politički irelevantan, a šta je intelektualno - najbolje govori njegovo svjedočanstvo iz srednje koje stalno pokazuje. Nemojte biti novinari kao što su dva šošonska Senada (Pećanin i Hadžifejzović) pa da se prodajete za sitan groš. Ovaj riđi čovjek se druži sa sitnim lopovima, sklonite ga iz medija.
Samo ga izbacitti iz vlasti na drzavnom nivoa.Ponuditi opoziciji u RSu da preuzme odgovornost.Greska je bila sto se to odma nije cinilimo.Ali Trojaneri su mu dali Cetvertog delegata ,time ga Cementirali.Sada je izgubioo tog Cetvrtog i to treba koristiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
30 godina drpanja po mudima na vlast.
DODIK SE MORA UGLEDATI NA NAŠEG BEGA BAKIRA, MORA ISTJERATI CRNOLISTAŠE IZ STRANKE KAO BEG NOVALIĆA! OVO JE DRŽAVA U KOJOJ SE PITA MEĐUNARODNA ZAJEDNICA I KO SE NJIMA ZAMJERI NEMA SVIJETLU BUDUĆNOST!
Zamijeni nas robotima molimo te!
Kakva dubokoumna vizionarska izjava, a gdje su pare?
Čuče se
Kako te nije sramota bilo sta da izjavljujes poslije izdaje revizije protiv srbije,dok pojedinim politicarima IZ fbih se prijeti za Rad Po zakonu tebi za izdaju Niko nista.
E moj Bakire. Vise od dvije decenije u partnerskim odnosima sa Laktaskim medvjedom, i on nesto orica o promjenama. Zavuci se ispod kamena i shhhhh
Dodo, kod Baketa na instrukcije...
Hahahahaha ovaj lik živ???
Po logici ide on i Čović, e sdad koji će prije vidjećemo. I najzad mirna Bosna.
Zato si ti doživotan jer si valjao narodu BIH, doneo prosperitet i molim te lijepo 100 000 radnih mjesta
Idete vas trojica papa!!!
Ma jok ba opet mu pružite ruku spasa kao i uvijek do sad !!! Kad god je tonuo i bio na dnu tu su bili bošnjački političari da ga spase !!! MRŠ !!!!
Bakire love you Bake Bake
Teško da će se SDA ikad vratiti na političku pozornicu u BiH dok god u njoj postoji taj begovski narativ oličen u liku i djelu Sebije i njenog muža... Zna gos. Izetbegović iz iskustva da se nije peomjenio i da je zamjenjen! Još ako mu uvedu kakve sankcije onda je bolje da se i ne vraća već da ide u političku penziju!
Nebitan ko gaće u porniću
Jedva čekate da zajašete termiti pokvareni