Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oma sponzoruška minđa ovlaži
Mazda CX60 sa 3.3d ovo jede za dorucak
Cuj dizela testirali, dizela koji 2006 ce biti zabranjen u cuvilizaciji? Nije ni cudo sto ste ga testirali u Srbiji nazadnoj. Idemo Ladu sljedecu testirati sa bjeloruskim tablicama.
Moze jedan pa nek me zezaju da vozim zensko auto...
Moras dat zugu dosta puta. Na kraju ces i licit na zensko. Al ces imat mecku.
Garancija 2 godine?! Haloo!!!
Zato što se nakon 2 godine na ovim Mercedesima počnu prozori sami otvarati i niko u Mercedesu nije lud da ti to popravlja dzaba.
Kaže u 8 od 10 slučajeva iz ovog auta iziđe žena. E da mi je znati gdje su to kod nas izbrojali 10 komada ovog auta, da se odmah selim tamo.
85 slika,a budale
BG tablice a testirano na Bjelasnici…
Sta ste vi testirali duše drage, video od 3 minute sa photoshootinga. Ako ste provozali dobro je. I kakav je ovo naslov, strašno šta prolazi pod novinarstvom kod vas, zaista. I najveca tuga, najcitaniji portal za vijesti 😥 da nije tuzno bilo bi smijesno
Testirali ste ki tu moju auto na srbijanskim tablicama - napisite fino PREUZELI smo tekst a ne testirali SMO!!
Samo kod nas svi novi automobili kasne godinama pa se moramo 'krpiti' primjerima iz okolnih zemalja.
U Srbiji po planinama i brdima bolji putevi nego u sred Sarajva
Rezultati prodaje prve generacije pokazali su da SUV GLC Coupé ima svijetlu budućnost, pa je Mercedes-Benz i uz drugu generaciju jednog od svojih najprodavanijih modela opet ponudio dvije karoserijske opcije, što je izvrsna vijest za žene kojima se, definitivno, više sviđa verzija s naglašeno padajućom linijom krova.
Zensko auto za zene nasih politicara
Taman nisam znao sta mladoj da kupim za 8. mart.
Nema do X6 iz 2006. sa guzovima pravim ovaj se merc * usukao* nazad ko žena bez gujice 🤣🤣🤣
Što lažete da ste ga testirali kad kod nas nigdje nema snjega?!🤔
Pa nisu ga ni testirali kod nas već u Srbiji na Zlatiboru !
Moj F-150 Raptor R 2023 je BMW za ovaj Mercedes. Taman mi stane u prikolicu!
Najnoviji ovlaživač minđorke 🤣🤣