Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni se nikako ne sviđaju ovi displeji što su izbačeni. Izgleda mi kao da je neko okačio tv na zid.
Dizajn cista 5 - jedina mana je da Volkswagen njega vec cijeni oko 60.000€
Porsche Macan starta od 137000 KM. Bolje je dati taj kesh i vozati porsche
Ma meni je bas lose sto su skrti sa opremom u osnovnoj ponudi. Kad gledas ovog R-a to je ludilo, ali kad vidis razliku u cijeni izmedju osnovnog paketa i R line opreme ne bude ti dobro. Svabe standardno skrtice...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mazda cx5 iako model na zalasku je space shutle za ovog tiguana.Precijenjen i ne baš dizajnerski uspio ni unutrašnjos a posebno vanjština sa ovim štopksma kao u tiaga
😍😍😍😍 O BOŽEEEE!!!
Popularan je Tiguan, ali brate polovan sa cijenom u rangu BMW-a
Bolje kupiti polovan BMW, Mercedes ili Audi i voziti se kao predsjednik države. Znate li kakav polovnjak njemačke trojke se može kupiti za 40-50 hiljada eura?
Ja koliko jeftine plastike na novim autima
Razbij ovu lajsnu stop svjetala pa vidi je li jeftino pa nam javi.
@klikbox2101 Radi takvih kao sto si ti bogatiji posataju jos bogatiji
Sve smijete reći osim cijene. Bolje verzija će koštati 120.000 KM. Nekada su toliko koštala premium vozila poput Porschea, sada toliko košta pristojan SUV.
probao sam MG-a,izvana dobar dizajn, interijer karina zesca i celicne felge u 21. vijeku
Ovo jedino Svabe iz patriotskih razloga kupuju.
Za te pare kupiš dva Chery Tiggo 8 Pro, garancija 7 godina. Što znači, 14 godina garancije, ako ih kupuješ sukcesivno.
Ako ga vozis dok ne crne ima smisla, ako ga vozis 3-4 godine kao vecina koja kupuje nova auta onda tu Tresnju, ako uopste nades nekog mozes sa -80% da prodas dok ces za Tigunana dobiti barem jos 50% cijene tako da razlika vise nije toliko velika.
dobre mu ove haljinke do poda
Sad će se javiti obožavatelji Xiaomia da kažu kako je bolje kupiti novu Daciu ili MG i kako je bitno da auto ide od tačke A do tačke B.
ne javice se kompleksasi da se dive ovom brdu plastike sa kombo mlinom na struju i benzin
Odlican!
Ovo kupuje samo onaj ko nema para za BMW X3 ili Audi Q5…
Ja, iiii? Koliko glup komentar
Tako moze kom. Samo ko nikad ni u jedno sjeo nije, imao sam oba i q5 novi i tiguan. Nikakve razlike osim sto isti dio za Audi kosta 300 a za VW 150 kao i servisi, tako da nikakve svrhe osim ako neces ganjat zene lakog morala, al znaju one da je i Tiguan nov 100 k pa udju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)