Jarane ako je BiH zabijen noz u ledja onda je tvom entitetu zabijeno koplje u glavu. Ne znas vise sta pricas. Ne mogu vam sankcije nista? Dizu li crnolistasi platu u banci? Ima li investicija? Sto nisi danas proglasio izborni zakon RS-a? Sto nisi rekao da ste od danas nezavisni? Ti si covjece gotov a sada se vidi da ce i RS ubrzo biti gotova. Ne treba nama rat, rat ste izgubili samo vam sada prikazuju step by step kako i kada.
Brate nisu rat izgubili, neriješeno je nažalost. Dobili su Republiku Srpsku koja je de facto država, a mi smo dobili 23% teritorija na upravljanje. Naravno da jesu izgubili u smislu apsolutne pobjede, tj komadanja Bosne i pripajanja Srbiji, ali su daleko bolje prošli od nas Bošnjaka koji nemamo svoju nacionalnu državu. Hrvatići su nam najviše zabili nož u leđa zato su mi daleko mrži od Srba koji barem nisu krili svoje namjere prema nama.
TonyMontana, nekada pomislim da je Dodo postavljen od strane zapada da totalno unisti RS jer ne mogu vjerovati do moze postojati na ovako visokoj funkciji ovoliko glupa osoba!
Prikaži sve komentare (125)