Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ocijepi se,policija vojska na entitetsku liniju,povedi klempavog Vulina na granicu,nek slusa usima dolazel Bosnjaci😀😀😀
Samo dobro procitaj sve napisano a pogotovo dio za ekonomiju. Pocetak kraja a to i obican insan vidi.
A srbija svako malo pa se malo raspadne. Dodik nikako da zavrsi reci nesto prije srbija propadne :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jarane ako je BiH zabijen noz u ledja onda je tvom entitetu zabijeno koplje u glavu. Ne znas vise sta pricas. Ne mogu vam sankcije nista? Dizu li crnolistasi platu u banci? Ima li investicija? Sto nisi danas proglasio izborni zakon RS-a? Sto nisi rekao da ste od danas nezavisni? Ti si covjece gotov a sada se vidi da ce i RS ubrzo biti gotova. Ne treba nama rat, rat ste izgubili samo vam sada prikazuju step by step kako i kada.
lošu drogu mu opet neko uvalio, vepre laktaški smaraš sa svojim primitivnim pričama, umislio si da si bitan neki faktor, jesi al u k.u.r.c.u. , kad shvatiš da si ti jedini ludak i rušitelj svega tad ćeš već biti iza rešetaka gdje ti je i mjesto, mrš
Stara fora .. isprepadaj stado, zovi na patriotizam, optuzi vuka koji je iza sedam planina i ovce ce sretno da bleje gledajuci u svoga vozda. Pljuc.
Zariven noz od istocnih i zapadnih komsija.Vjerovatno je to mislio da kaze ovaj novopeceni BiH patriota.
najgore je kad udare po dzepu
Valjda čuo onu Ide Mile kraišnjike vodi vodi braću srbe ka slobodi, pa se malo zamastao. 🤣
Velikim Bogom se kunemo da robovi biti nećemo, bolje grob nego rob. 🖤🦢⚜️🇧🇦
Ne vidim da ce se povuci dodikovi kadrovi iz drzavnih institucija. Red bi bio. Da dodje posten svijet
Laki je malo nervozan
Sad smo BOŠNJACI kad ti TREBAMO a kad si PROTIV nas onda smo MUSLIMANI - a UVIJEK si PROTIV SVEGA - super vam je PLAN tvoj i VUCICEV,!
Dodik nikom neprejeti ,nemojte Lagati ,nemojte stvari Atmosferu nepodnosljivosti..Covjek hohce da sve vrati u institucije Drzave BiH i to je korektno..Smidtler Satller su Nekorektni .To treba javno reci bez Podanistva.
Dodo za tebe je cini mi se najbolnije što se na izborima ne može vise manipulisati i krasti glasovi 😀😃
Milorade, eres nece, Ameri, gurnuti u bankrot, nego si to ti vec odavno uradio sa svojim podanicima😱😂kada se sabere bogatsvo tvoje porodice i svih tvojih podanika i vi svi vratite, anonimno, svi vase bogatstvo narodu Republike Srpske, onda je ista spasenteret od bankrota😱🤔😂a, ti se, matereti, ne brini za BIH, idi igumane ne brini za manastir🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Nije bogami BiH zabijen nikakav nož,nego je zabijen nož u tvoj novcanik, pa bi ti sad proljevao krv tudje djece da spasiš svoj I novcanik svoje djece ,mile malo i ti na krompir predji, dosta je narod gubio rižu i krompir
Nije ovo nimalo bezazlena situacija ,sada her Smit treba da se isprsi i kaze ,ko god nije vazna stranka ko god ne dodje na prvi sastanak u parlamentu ili domu naroda ili bilo gdje ko se ne pojavi automatski je smjenjen ,to bi bio pravi potez ,al ne uvjek nesto na pola isto kao da hoce da zakuha ovde ,i Vucko vec kuka "vremena pred Srbijom i rsom je strasan izazov ali Srbija ce pobjediti ne sumnjajte u to" Smite nabijem te na k***
Sam sebi zabijo noz u leda sto je najgore sin cerka su na crnoj listi!? Seli te se ko vucica sanjin se jebite Po srbi!?
ne sam mile, ne sam mile, al ti si ćero svoje a radio sam. nit si išćero svoje nit si mogao uraditi sam. e moj mile jabuko sa grane. čak bi ti se i sav lopovluk mogao oprostit al ovo neće moći i da hoće, jer valja ga sad vaditi.