Poznati njemački brend
120
Bankrotirala kompanija Recaro Automotive
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Recaro sportska jako neudobna sjedišta su samo bila za djecu koja se pale na polovne tunirane Japance. Svako normalan hoće da ima udobno fabričko sjedište sa grijanjem, hlađenjem, zračnim podešavanjem lubalnog dijela. Zato su i ugasili samo Recoro Automotive, i dalje prave sve ostalo.
Ode još jedan djecacki san , furali se ne njih samo tako . Stari se .....
Clanak o Recaru i pola clanka o BBSu?? Jabuke i kruske?
Ma samo nek' se pise
i do sad su bila preskupa sjedista, a sad ce biti suho zlato
Dragon na aparatima haha
Cicina, evo Amera sve suza-suzu stize zbog tvog komentara.. Ti u svojoj toploj kucici vozas passata truhlu dok on ode dalje za novijim i skupljim projektima.